Connect with us

10 minciuni frumoase pe care le spun femeile dupa ce fac amor… Si ce vor ele, de fapt, sa spuna…

De Citit

10 minciuni frumoase pe care le spun femeile dupa ce fac amor… Si ce vor ele, de fapt, sa spuna…

Femeile. Acele fapturi delicate, minunate, perfecte, ce reprezinta chintesenta romantismului, a frumusetii si onestitatii… Ele, cele care vaneaza si sanctioneaza drastic fiecare minciuna, exagerare, scapare, omisiune… Ele cele care… nu mint niciodata…

Hai sa fim seriosi, domnilor! Daca aveti o partenera de viata pentru care ati baga mana in foc ca nu va minte, sper ca aveti manusi de azbest. Iata care sunt cele mai frecvente minciuni pe care femeile vi le spun!

Uite top 20 de minciuni pe care femeile le spun barbatilor:

» 1. „am facut dragoste doar cu 2/x barbati inainte de a fi cu tine.”
» 2. „asta a fost cea mai buna partida de sex din viata mea”
» 3. „nu te-am inselat si nu te voi insela niciodata, nici macar cu gandul.”
» 4. „am xx kilograme.”
» 5. „sunt gata in 5 minute.”

» 6. „nu stiu”
» 7. „gatesti incredibil de bine!”
» 8. „n-am nimic”
» 9. „era la reduceri”
» 10. „nu ma mai preocupa fostul iubit”

» 11. „nu ma grabesc sa am o relatie serioasa”
» 12. „acum nu sunt fardata”
» 13. „nu beau alcool”
» 14. „nu sunt geloasa, de ce as fi?”
» 15. „banii nu conteaza”

» 16. „exact ceea ce imi doream”
» 17. „ma doare capul”
» 18. „imi plac parintii tai”
» 19. „nu imi plac musculosii/frumosii/bogdan vladau/vladimir draghia/oricine”
» 20. „nu as schimba nimic la tine”

Inca din frageda pruncie femeile invata ca nu trebuie sa se dezvaluie cu totul barbatilor, mai ales partenerilor de viata. Ca putin mister este necesar ca uleiul la prajit, ca rujul pe buze, ca desuurile sexy la prima intalnire, ca… Si nu, nu vorbim despre haine sau nuditate, nu trebuie sa va blocati pe desuurile sexy din fraza anterioara.

Vorbim despre faptul ca femeile simt ca trebuie sa pastreze o doza de mister chiar si dupa 15 ani de casnicie, de aceea ajung sa aiba mai multe straturi decat o ceapa. Iar barbatii, bietii barbati, sunt lasati sa se lamureasca singuri unde si cat adevar este in spusele ori faptele consoartelor.

Si, daca ai cumva vreo curiozitate 🙂 uite si 10 minciuni frumoase pe care le spun femeile dupa ce fac amor… Si ce vor ele, de fapt, sa spuna…

Citeste si: Află care este CULOAREA NUMELUI tău și ce spune despre tine. Vei avea o mare SURPRIZĂ

Ce spune despre tine culoarea numelui tău

Aura ta are o culoare dominantă care se reflectă și asupra numelui tău, în funcție de literele pe care le conține. Află care este culoarea numelui tău și ce mesaj transmite despre tine celor din jur!

Urmărește tabelul de mai jos, scrie-ți numele cu litere mari pe o foaie și sub fiecare literă trece cifra corespondentă din tabel. Adună toate cifrele, iar dacă obții un rezultat din 2 cifre, adună-le din nou. La final, trebuie să ai un singur număr și acela îți va arăta care este culoarea numelui tău.

Este simplu să afli culoarea numelui tău

Exemplu:

A L E X A N D R A = 1+3+5+6+1+5+4+9+1 = 35;
3 + 5 = 8
Culoarea numelui Alexandra este 8, adică ROZ.

Ce spune culoarea numelui despre tine

Roșu – ești o persoană plăcută, amabilă și binevoitoare; ești gata să faci orice pentru familia ta; ești generoasă și ai o inimă mare; pentru prietenii tăi ești un sprijin valoros și toți te apreciază.

Portocaliu – ești foarte echilibrată și reușești să îți menții pacea interioară până și în momentele dificile; ai un farmec anume, ești atrăgătoare și plină de resurse; atragi atenția asupra ta și toți cei care te cunosc se simt bine alături de tine.

Galben – ești optimistă și le dai speranță celor din jur, ajutându-i să gândească pozitiv; îți păstrezi mereu veselia și încrederea, beneficiezi de o intuiție puternică și știi să alegi întotdeauna ce e bun pentru tine.

Verde – culoarea numelui tău arată despre tine că beneficiezi de un echilibru perfect între starea fizică și cea mentală; ești o fire practică, pragmatică și pozitivă; ești hotărâtă, știi ce vrei și îți menții deciziile pe care le iei; ești născută să fii un bun lider și multe persoane au încredere în tine.

Albastru – ești o optimistă incurabilă! Mereu găsești puterea interioară de a trece peste greutăți cu capul sus și fără traume; iubești cu generozitate, oferi ajutor la nevoie și păstrezi un echilibru ideal între ceea ce poți face și ceea ce poți avea.

Indigo – ai o poftă de viață incredibilă, ești pregătită oricând de experiențe noi și te dăruiești în dragoste cu toată pasiunea; dar ești și înțeleaptă și răbdătoare, te ferești de riscuri și nu te lași păcălită de iluzii; ai nevoie de succese și victorii și muncești mult pentru ele.

Violet – ești bine organizată, ai o inteligență vie și îți place să îți calculezi fiecare pas; muncești mult pentru a ajunge unde îți dorești și te ferești de imprudențe; poate că unii te consideră prea serioasă și plictisitoare, dar tu știi exact ce vrei de la viață.

Roz – culoarea numelui tău poate fi romantică și visătoare, dar tu nu ești deloc cu capul în nori; ai un spirit viu, ești independentă și sigură pe tine, ești veselă și optimistă; singurul defect este că uneori ești egoistă, dar te corectezi la momentul potrivit.

Auriu – radiezi iubire, bucurie și veselie; ești generoasă, onestă și foarte atentă cu cei din jurul tău; ai face orice să îi ajuți pe cei din jur, chiar dacă îți lași deoparte interesele tale.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top