Connect with us

10 oameni care nu vor mai parca NICIODATA aiurea. NICIODATA! Mai ales al 6 lea…

De Citit

10 oameni care nu vor mai parca NICIODATA aiurea. NICIODATA! Mai ales al 6 lea…

Lipsa locurilor de parcare este o problema reala in orice oras din Romania, mai ales in Bucuresti, iar aceasta realitate ii obliga pe multi soferi sa faca tot felul de manevre si sa parcheze in cele mai surprinzatoare locuri. Dar intotdeauna se gaseste cate unul, care reuseste sa depaseasca orice imaginatie.

Cei mai multi dintre soferii romani se plang de lipsa locurilor de parcare. Doar in Capitala sunt peste 1,7 milioane de masini si numai 200.000 de locuri de parcare, potrivit unui raport al Primariei.

Insa soferi extremisti nu sunt doar in Romania. Pe strazile aglomerate ale Parisului, masinile sunt pur si simplu inghesuite in parcari, iar francezii sunt celebri pentru asta…

Si autoritatile au partea lor de vina! O imagine surprinsă, cel mai probabil, în Galați, ne arată încă o dată că, în România, orice este posibil. În fotografie se vede clar că liniile de parcare au fost trasate în sensul invers orientării mașinilor, ceea ce ar putea crea impresia unei greșeli a șoferilor.

Cu toate acestea, se pare că greșeala este a administrației locale, care nu ar fi ținut cont că strada este cu sens unic, șoferii fiind nevoiți să vireze în acest fel pentru a parca. Dovadă în acest sens stă un comentariu la imaginea postată pe Facebook în grupul Galațiul Nostru.

În orice caz, singura posibilă explicație pentru comportament este faptul că județul Galați este în vecinătatea județului Vaslui. 😛

Si mai sunt acele momente cand te intrebi cum a obtinut permisul de conducere soferul din fata ta. Ei bine, tot ei sunt cei care decid sa parcheze exact asa cum simt ca este mai confortabil. Adica, de multe, pe cel putin doua locuri. Problema este ca, in unele momente, ceilalti participanti la trafic reactioneaza. Exact ca in pozele de mai jos:

1. O sa se gandeasca de doua ori inainte sa parcheze intr-un loc care nu ii e destinat

2. Doua locuri si zeci de carucioare ocupate.

3. Daca tot crezi ca e ok sa parchezi pe doua locuri, poate vrei si un cadou pentru acasa.

4. Exemplificarea expresiei „buturuga mica rastoarna carul mare”.

5. Atunci cand orice om iti poate da o lectie de bun simt.

6. Oamenii mari se joaca cu lucruri mari.

7. Hai sa vedem cum iesi de aici.

8. Unde nu-i cap, vai de masina.

9. Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa parchezi asa.

10. Gasca se aduna.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

To Top