Connect with us

10 TAȚI care ar trebui să primească o MEDALIE pentru răbdarea pe care o au! Mai ales al 4 lea

De Citit

10 TAȚI care ar trebui să primească o MEDALIE pentru răbdarea pe care o au! Mai ales al 4 lea

Daca ai o fiica, iti imaginezi ca de acum incolo o sa te joci cu ea frumos si o sa faci anumite lucruri pe care nu ai vrea sa le vada si prietenii tai.

De exemplu, tu esti un barbat masiv, musculos, dar din cand in cand bei ceaiul de la ora 5 cu printesele, avand 2 codite impletite. Cand o sa vezi aceste imagini o sa te convingi ca sunt tati care trec peste orice atunci cand e vorba de fata lor. Isi pun fundite, codite, isi vopsesc unghiile si se joaca frumos:

EȘTI TATĂ DE FATĂ? 20 DE REGULI PE CARE TREBUIE SĂ LE URMEZI!

#1 Acceptă faptul că, începând cu ziua în care s-a născut, ea va fi mereu „fetiţa ta”. Dar trebuie să depui eforturi serioase pentru ca ea să rămână „fetiţa ta”.

#2 Nu presupune şi nici nu influenţa interesele ei, doar pentru că este fată. Nu îi arăta doar flori, inorogi şi păpuşi, ci şi maşini, unelte şi LEGO.

#3 Las-o să te ajute prin casă sau la ce lucrezi tu. Va ajunge o femeie care se va simţi confortabil la locul de muncă, indiferent care ar fi jobul ei.

#4 Vorbeşte cu mama ei ca şi cu un egal, nu un inferior şi, când va creşte, va aştepta să fie tratată exact aşa.

#5 Fă în aşa fel încât să aveţi glume pe care să le ştiţi doar voi. Peste mulţi ani, şi le va aminti cu siguranţă şi va zâmbi cu drag.

#6 Ai curajul să îi arăţi partea ta sensibilă, chiar dacă tu ai învăţat că bărbaţii nu plâng la filme siropoase. Va afla că, dacă este sensibilă, nu înseamnă că este slabă.

#7 Încurajeaz-o să facă și lucruri de care îi este teamă, pentru că întotdeauna vei fi alături de ea, să o ajuţi dacă are nevoie.

#8 Dacă îi faci promisiuni, ai grijă să le respecţi. Suferinţele din viaţa ei ar trebui să vină doar de la ceilalţi, care nu ştiu cât de specială este.

#9 Arată-i ce ştii să faci mai bine. Cere-i să îţi arate ce ştie să facă cel mai bine şi tu nu ştii.

#10 Încearcă să înţelegi ce lucruri o interesează, chiar dacă pentru tine acele lucruri nu sunt de interes. O vei învăţa că, indiferent care sunt talentele ei, balet, tâmplărie sau wrestling, acestea contează pentru tine.

#11 Atunci când vine la tine cu o problemă, nu o trimite la mama ei, deşi acesta este primul tău instinct. Ascult-o. Astfel va mai apela la tine şi vei avea şanse la o relaţie de durată cu „fetiţa ta”.

#12 Nu râde de corpul ei aflat în transformare sau despre interesul legat de lucrurile amoroase. O vei învăţa că ar trebui să îi fie ruşine de corpul ei sau de naturalul interes faţă de baieti.

#13 Vorbeşte cu ea şi despre femei puternice, nu doar despre bărbaţi puternici. Astfel va aspira să fie o femeie puternică şi va şti că are şanse să fie aşa.

#14 Rezolvă controversele minore cu mama ei, de faţă cu fetiţa ta. Va vedea că femeia trebuie să aibă un cuvânt de spus în relaţii şi va căuta pe cineva care o va aprecia.

#15 Complimenteaz-o des. Complimentează-i mama des.

#16 Spune-i că persoana care decide ce se întâmplă cu corpul ei este ea. Nu alţii.

#17 Nu glumi că ai o armă pregătită pentru băieţii care vin la ea (deși ai luat cursuri de tir cu arma exact pentru o astfel de situaţie). O vei învăţa doar să nu aibă încredere în propria raţiune.

#18 Dacă îi arăţi un model bun de bărbat, nu va fi nevoie să îi sperii pe băieţi. Va dori singură ceva mai bun.

#19 Dacă îi dă târcoale un “bad boy”, asigură-te că eşti alături de ea în cazul în care inima ei va fi frântă. Şansele sunt să se întâmple asta. Fii acolo pentru ea, pentru a te asigura că apelează la tine şi nu se întoarce tot la acel “bad boy”, care va sfârşi prin a o răni din nou.

#20 Spune-i că o iubeşti. Trimite-i SMS-uri despre ce o interesează. Arată-i că indiferent ce se întâmplă, vei fi mereu alături de ea. Chiar dacă este singura fată interesată de box sau wrestling.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top