Connect with us

11 poze pe care trebuie sa le vezi de doua ori ca sa le intelegi. Tu ce ai vazut prima oara? :D

De Citit

11 poze pe care trebuie sa le vezi de doua ori ca sa le intelegi. Tu ce ai vazut prima oara? :D

Aceasta fotografie a ajuns să facă turul internetului şi să devină o sursă teribilă de amuzament pentru cei care au avut ocazia să le privească.

Unii fotografi reușesc, fără să vrea, să capteze imaginile la momentul perfect făcând din pozele lor iluzii optice care te induc în eroare la o primă vedere. Însă, dacă le vei urmări cu mai multă atenţie, vei descoperi că acestea au altă semnificaţie.

O iluzie optica a creat o adevarata frenezie in randul internautilor. O poza cu trei femei care stau pe banca s-a viralizat pe retelele de socializare, dupa ce mai multi oameni au observat un detaliu straniu.

La prima vedere poza cu cele trei tinere pe banca, in parc, nu are nimic neobisnuit, insa la o privire mai atenta, internautii au descoperit un detaliu bizar. Cele trei tinere par ca leviteaza pentru ca nu se vede decat spatarul bancii.

Cea mai bizara teorie a unui internaut este ca banca ar avea scaune pliabile. Insa, cei mai multi sunt de parere ca poza este trucata sau modificata. Imaginea a fost publicata pe Imgur, unde a stans mii de like-uri si comentarii.

Asadar, imaginile din vacanta, de la petreceri sau, pur si simplu, din locuinta unor oameni obisnuiti au avut menirea de a imortaliza un moment din viata protagonistilor. Au ajuns, in schimb, sa faca turul internetului, sa fie vizualizate de milioane de oameni si sa devina o sursa teribila de amuzament.

Uite si alte 11 imagini facute la momentul potrivit, care te vor face sa le privesti de 2 ori, sa inchizi ochii, sa ii deschizi iar si sa te intrebi cum poate fi posibil!? Si cel mai important! NU TE GANDI LA PROSTII!

1. Casa de piatra.

2. Nu e Photoshop. Va spunem.

3. Mami, de ce ai mainile asa mici?

4. Cam batran bebelusul.

5. Poftim?

6. Ce s-a intamplat aici?

7. Unde-i mana ta? Spune repede.

8. Asteapta si tu putin.

9. Hei, unde ai disparut?

10. Stai, ce?

11. Iluzie optica.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top