Connect with us

5 Evadari din inchisoare surprinse de camerele de supraveghere – VIDEO

De Citit

5 Evadari din inchisoare surprinse de camerele de supraveghere – VIDEO

In acest top veti vedea cele mai socante si mai nebunesti evadari din inchisori,surprinse de camerele video!!

1.DERRICK ESTELL-

Omul in varsta de 34 de ani a fost arestat pt ca furat o masina si a fugit de politie in anul 2013.Fusese implicat cu o saptamana mai devreme si intr-un jaf.Au fost necesare trupele SWAT si fumigene la arestarea lui!
In urmatoarele sapatamani de la arestarea sa ,a inceput sa conceapa un plan de evadare,cu ajutorul mamei,iubitei si tatalui vitreg!
In timpul unui transfer la o alta inchisoare,este filmat in timp ce vorbeste cu mama sa la telefon si deodata sare pe un geam ce dadaea spre o receptie.Il astepta o masina,cu care a disparut,condusa de iubita sa.Investigatorii spun ca tatal sau vitreg le-a distras atentia gardienilor ,cand acesta a sarit pe fereastra.Mama sa a fost arestata,dupa ce i s-au ascultat convorbirile cu fiul ei.O luna mai tarziu a fost arestat si el cu iubita sa.El a fost condamnat la 32 de ani,iar iubita la 3 ani de inchisoare.

2.TORIE T. SMITH

In anul 2009,in varsta de 32 ani Torie,fusese arestat pt violente asupra iubitului ei.La doua ore dupa ce a fost arestata,remarca ca un gardian nu inchide usile in urma lui,isi cere voie la toaleta si fuge.Sare un gard si este libera.Este prinsa o luna mai tarziu,intr-un apartament.

3.ROCKY MARQUEZ

Arestat in 2010 sub multe acuzatii:fals,uz de fals,influentarea martorilor,posesie de arme si droguri ,la varsta de 34 de ani.
A reusit sa evadeze convingandu-si colegul de celula,care era pe punctul de a fi eliberat,sa faca schimb de bratari de identificare a detinutului.Dupa 8 luni a fost prins si arestat din nou,de unde,in mod incredibil, evadeaza a doua oara,folosind exact aceesi metoda.Timp de 5 zile ,gardienii nu au observat lipsa sa.A fost prins in Mexic ,dupa o luna si deportatin U.S.La proces si-a recunoscut vina(posesie a 1000 kg marijuana si spalare de bani)si a primit o condamnare de 18 ani.

4.EVADARE DIN INCHISOARE CHINEZEASCA

In septembrie 2014,trei barbati ,au evadat dintr-o inchisoare din nor-estul Chinei.Toti erau acuzati de infractiuni violente,inclusiv crima.Cel in varsta de 58 de ani primise condamnarea la moarte.
Cei trei au venit cu un plan ingenios :la 6 dimineata unul dintre infractori este dus in camera de interogare,dar cere sa dea un telefon.In camera il stranguleaza pe gardian.Ceilalti doi vin si in garba ,toti trei se imbraca cu uniforme de gardieni.Ies linistiti din inchisoare.Politia ofera o recompensa pt prinderea lor si ii aresteaza din nou dupa doar 10 zile.Doi dintre ei primesc condamnari la moarte ,iar cel de-al treilea inchisoare pe viata.De asemenea trei gardieni primesc intre 5 si 6 ani de temnita pt neglijenta in serviciu.

5.EL CHAPO

Un mexican ,in varsta de 58 de ani,lord al droghurilor,coduce cea mai teribila organizatie de droguri din lume.Inca di 1989 carau droguri din America de Sud in U.S,fara a fi prinsi datorita metodelor lor ingenioase,una dintre ele fiind un tunel cu aer conditionat ce strabatea granita mexicano-americana!Guzman,zis EL CHAPO,avea o armata de 1000 de oameni,care il pazeau si se pare ca era responsabila de moartea a cel putin 1000 de oameni.In 1993,Guzman,a fost arestat si trimis intr-o inchisoare de maxima siguranta in Mexic ,condamnat la 23 de ani de inchisoare.Totusi in 2001,a evadat,mituind gardieni si presedintele inchisorii.
In 2009 se estimeaza ca cartelul lui face 3 miliarde de dolari din vanzarea de droguri.
Guvernul Americii il declara tinta nr. 1 si ofera o recompensa de 5 mil. $ pt. prinderea lui.
In 2014,autoritatile l-au prins din nou si l-au arestat intr-un hotel din Mexic.
Presedintele Mexicului a refuzat extradarea lui in U.S.A.,spunand ca nu va mai avea cum sa evadeze.
In 11 iulie 2015,Guzman evadeaza printr-o gaura din podeaua dusului sau.S-a vazut ,mai apoi,ca era un tunel lung de 1,5 km sapat pana la celula lui.Tunelul avea lumina,aer conditionat si chiar o motocicleta.Filmarile au dovedit ca zgomotul de la sapaturi a fost ignorat de gardieni.

Din nou exista o recompensa de 5 mil. $ pe capul sau!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top