Connect with us

7 ani de zile acest caine a stat inchis intr-un hambar, fara sa vada lumina zilei. Oamenii care l-au salvat au tuns 16 kilograme de blana de pe el, e uimitor cum arata acum. Transformarea e uriasa!

De Citit

7 ani de zile acest caine a stat inchis intr-un hambar, fara sa vada lumina zilei. Oamenii care l-au salvat au tuns 16 kilograme de blana de pe el, e uimitor cum arata acum. Transformarea e uriasa!

Povestea cainelui din imaginea alaturata a devenit virala pe Facebook si a impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Patrupedul, pe nume Lazarus, si-a trait toata viata fiind inchis intr-un hambar. Animalul nu vazuse deloc lumina zilei, fiind hranit de proprietarul lui de cateva ori pe luna prin intermediul unei fante.

Sapte ani de zile a durat acest cosmar, pana cand vecinii barbatului s-au hotarat sa cheme ajutoare, pentru a termina chinul in care traia cainele. Cand au ajuns la fata locului voluntarii unei organizatii de salvare a animalelor au avut un soc!

Patrupedul era extrem de murdar si avea o blana imensa; oamenii care s-au ocupat de ingrijirea lui au tuns nu mai putin de 16 kilograme de par de pe el!

In realitate Lazarus era extrem de slab. Iar in momentul in care a pasit pentru prima oara pe iarba, liber, i-a fost frica, deoarece nu stia ce se afla sub el.

Iata cum arata acum:

Te-ar putea interesa si: CEA MAI FRUMOASĂ poveste dintre toate! PILDĂ despre VIAȚA OMULUI!

Această pildă explică cel mai viața omului, vorbește despre viață și suflet și pentru unii dintre noi, aceasta o face să fie cea mai frumoasă poveste din toate. O poveste pe care toți trebuie să o citim.

În prima zi Dumnezeu a creat câinele. Și i-a spus așa: “Stai toata ziua la ușa casei și latră la toți cei care trec prin fața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani”. Iar câinele a spus: “Este prea mult timp doar pentru a lătra. Dă-mi 10 ani și eu iți dau înapoi ceilalți 10 ani.”
Dumnezeu a încuviinţat.

În a doua zi, Dumnezeu a creat maimuța. Și a spus: “Înveselește oamenii, fă trucuri si fă-i să râdă. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Maimuța a spus: “Să fac trucuri timp de 20 de ani. Nu cred că pot. Câinele ți-a dat înapoi 10 ani, nu? Asta voi face și eu, îmi ajung 10 ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a treia zi, Dumnezeu a creat vaca. “Trebuie sa mergi la câmp, să stai sub razele puternice ale soarelui, să faci viței și să dai lapte pentru stăpânul tău. Eu voi face ca viața ta să dureze 60 de ani.” Și vaca a spus: “O viață destul de grea pe care vrei să o trăiesc timp de 60 de ani. Lasă-mi 20 de ani și eu iți voi da înapoi cei 40 de ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a patra zi, Dumnezeu a creat omul. Dumnezeu a spus “Mănâncă, dormi, joacă-te, căsătorește-te și bucură-te de viața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Și omul a spus: “Cum? Doar 20 de ani? Să-ți spun ce… voi lua cei 20 de ani ai mei si cei 40 de ani de la vacă, cei 10 de la maimuță și înca 10 de la câine… împreuna vor fi 80 de ani.”
Și Dumnezeu a fost de acord.

Prin asta înțelegem că primii 20 de ani îi vom petrece mâncând, dormind, jucându-ne și bucurându-ne de viața. Următorii 40 de ani sunt pentru a munci în soare ca să ne sprijinim familia; în următorii 10 ani vom face trucuri de maimuță pentru a ne distra nepoții.. iar ultimii 10 ani vom sta pe veranda casei și vom “lătra” la toată lumea.
sursa poveste: autor necunoscut

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top