Connect with us

8 CĂZĂTURI MORTALE DE LA ÎNĂLŢIME (VIDEO)

De Citit

8 CĂZĂTURI MORTALE DE LA ÎNĂLŢIME (VIDEO)

Sunt oamenii in cautare de senzatii tari lipsiti de orice frica? Ce se afla in spatele acestei predilectii pentru risc? Există foarte mulţi oameni dornici de senzaţii tari, care le dau impresia că doar în acele momente de maximă adrenalină trăiesc cu adevărat. Adrenalina este un hormon secretat de glandele suprarenale, atunci cand mintea percepe o situatie ca fiind periculoasa sau avand un nivel de stres extrem de ridicat.

Odata ajunsa in sange, aceasta genereaza efecte precum: cresterea frecventei cardiace si a celei respiratorii, eliberearea de zahar in sange pentru a concentra energia in zona musculara, diminuarea functiei digestive, etc.
Aceasta, prin reactiile provocate la nivelul corpului, il pregateste pe individ pentru o reactie de lupta sau de fuga, scopul final fiind supravietuirea.

Printre aceştia, la pericole mari se expun cei pasionaţi de căţărări extreme, pe clădiri sau utilaje foarte înalte. Adrenalina le dă senzaţia de putere absolută, iar faptul că trec foarte des prin astfel de experienţe la limită, îi face să-şi asume din ce în ce mai multe riscuri.
Bineînţeles, odată cu riscurile, vin şi problemele, căci altfel nu s-ar mai numi riscuri.
E clar: cineva trebuie să piardă.

Cu toate acestea, cei pasionaţi nu renunţă la ceea ce fac şi, trecând peste momentele dificile, se urcă din nou spre cer, împingându-şi limitele până la maxim.
Iată totuşi care este costul pentru astfel de acte de bravadă:

VEZI VIDEO MAI SUS

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in De Citit

To Top