Connect with us

8 dintre cele mai ciudate BOLI cunoscute de oameni! SOCANT!

De Citit

8 dintre cele mai ciudate BOLI cunoscute de oameni! SOCANT!

Corpul uman este incredibil si foarte complex. Insa complexitatea sa se poate dovedi a fi o problema mare.

Ea ne lasă vulnerabili la un număr mai mare de afecțiuni medicale și boli foarte ciudate, pe care nimeni nu le intelege. In timp ce oamenii de știință continuă să caute leacuri pentru boli oribile, cum ar fi cancerul și SIDA, există o mulțime de alte boli, mai puțin frecvente care cauzează multa suferință. Aceste afectiuni rare, de multe ori ii fac pe cei afectati sa se simta mai singuri și neajutorati decât oricine.

Aici sunt cele mai ciudate 7 boli din lume:

1. Sindromul accentului străin

Acest sindrom este foarte rar intalnit, se cunosc puțin de 100 de cazuri din anul 1907 pana astazi. Se pare ca o femie a fost lovita de o schija in timpul celui de­al doilea razboi mondial. Ca urmare a acestei lovituri femeie a inceput sa vorbeasca cu accent german.

2. Sindromul vârcolac

uvgthyjuhgfd

Unii oameni sunt mai parosi decat alții, dar cei cu hipertricoza depasesc orice asteptari. Aceasta boala cauzeaza creșterea excesivă a părului. Nu tine cont de vârstă, sex sau rasă, aceasta boala poate fi gasita si la noi nascuti. Nu trebuie confundata cu hirsutism.

3. Sindromul excitarii

udfrtyhgfw

Intital, acest sindrom, a fost descoperit la femei, tineri sau bătrâni. Aceasta conditie determina aparitia unor elemente fizice de excitare sexuala fara nici o dorinta sexuala reala. Aceste simptome pot dura de la ore, zile, la chiar luni. Majoritatea femeilor afectate se simt rusinate de starea lor.

4. Sindromul mainii straine

Zicala “Mâna stângă nu știe ce face dreapta” este valabila și pentru unii oameni. Sindromul mânii străine este o tulburare neurologică rară care determină ca mâna să se miște fără controlul dumneavoastră. Aceasta poate apuca lucruri împotriva voinței proprietarului, și au existat chiar și cazuri în care cei cu acest sindrom au incercat sa se sugrume.

5. Sindromul Cadavrul

ftyuhvcs

Această boală mintală rară îi determină pe oameni să creadă că sunt morti, și ca si-­au pierdut parti ale corpului. Cei care cred că sunt deja morți sunt convinși că nu au nevoie să mănânce sau să doarma.

6. Sindromul omului copac

cvbw

Este o afectiune rara, recesiva ereditară a pielii care este cauzata de un virus numit papilom uman (HPV).

7. Elefantiazis

uewe

Elefantiazis este cauzată de viermii paraziți. Peste 120 de milioane de oameni din intreaga lume sunt infectati. Infecția este cel mai frecvent transmisa prin intermediul tantarilor, care transportă paraziți filiformi.

8. Sindromul Alice in Tara Minunilor

untiwefaf

Această boală neurologică afectează percepția umană, unele parti corpului lor sau unele obiecte sunt percepute ca fiind mult mai mari sau mai mici decât sunt în realitate. Aceste episoade temporare sunt strans legate de migrene, tumori cerebrale, precum si utilizarea de droguri halucinogene. Sindromul Alice in Tara Minunilor apare în copilărie, începând de la vastra de 6 ani.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top