Connect with us

A adus pe lume 7 BEBELUSI in 1997. 19 ani mai tarziu? DE NECREZUT!

De Citit

A adus pe lume 7 BEBELUSI in 1997. 19 ani mai tarziu? DE NECREZUT!

Curiozitatea a fost mare la auzul veștii că o femeie a adus pe lume 7 copii deodată. Septupleții s-au născut în anul 1997 și pentru mulți acest lucru a fost considerat un adevărat miracol. Cu toate acestea, trecerea timpului i-a făcut mari, acum sunt bine și sănătoși și au 19 ani!

În luna noiembrie 1997, Bobbi McCaughey a dat naștere la 7 copii deodată. Își doreau destul de mult mai mulți bebeluși, așa că au recurs la inseminarea artificială, din cauza unor probleme medicale. Dorința lor de a avea copii a luat naștere, astfel că după procedura de inseminare au luat viață 7 embrioni deodată, sarcina fiind dusă la bun sfârșit.

01 (3)

Și medicii nu le dădeau nicio șansă încă de când se aflau în burtica mamei lor. Au considerat că nu se puteau dezvolta prea mult în burtica mamei, urmând ca evoluția lor să fie curmată. Cu toate acestea, dorința bebelușilor de a trăi a fost mult mai mare, astfel că s-au născut Kenny Jr., Brandon, Alexis, Natalie, Kelsey, Nathan și Joel.

Nașterea celor 7 copii a trezit reacția comunității. Așa se întâmplă că familia, extrem de credincioasă, a primit o casă cu 7 dormitoare, școlarizare gratuită, mâncare și hrană. Toți le-au fost alături în creșterea copiilor.

Copiii au crescut și sunt extrem de muncitori. Au fiecare propriile joburi și reușesc să se întrețină singuri. Știm despre Brandon că s-a înrolat în armata americană, Kelsey își dorește să facă o carieră în muzică, Alexis și Kenny Jr. urmează cursurile colegiului Des Moines Area Community, iar ceilalți trei, Natalie, Nathan și Joel își doresc să urmeze cursurile Universității Hannibal La Grange din Missouri.

Acum, la 19 ani, casa va rămâne goală. Va pleca fiecare, pe drumul lui!

Iată cum arată septupleții care au uimit întreaga lume!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x