Connect with us

A intrat intr-o toaleta publica si s-a asezat pe capac, dar dupa cateva secunde a simtit o durere puternica in zona inghinala!

De Citit

A intrat intr-o toaleta publica si s-a asezat pe capac, dar dupa cateva secunde a simtit o durere puternica in zona inghinala!

Un tanar in varsta de 21 de ani din Australia va regreta cu siguranta pentru multa vreme momentul in care a decis sa foloseasca o toaleta publica.

Baiatul nu a fost atent, astfel ca la scurt timp dupa ce s-a asezat pe capacul WC-ului a simtit o durere puternica in zona genitala.

Speriat, s-a uitat sa vada ce s-a intamplat, moment in care si-a dat seama ca a fost intepat de un paianjen care avea spatele rosu.

A chemat imediat ambulanta, dar nu a asteptat ca primul ajutor sa ajunga ci s-a suit intr-un taxi si a mers la cel mai apropiat spital.

Se pare ca tanarul a fost intepat de o specie de arahnide extrem de periculoasa, al carei venin afecteaza contractia muschilor.

Din fericire el isi va reveni treptat iar functiile sexuale nu vor fi afectate definitiv.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x