Connect with us

A mâncat aceste delicatese comune în fiecare zi, iar acum are organismul PLIN DE VIERMI dezgustatori!!!

De Citit

A mâncat aceste delicatese comune în fiecare zi, iar acum are organismul PLIN DE VIERMI dezgustatori!!!

Dragostea unui om pentru sashimi aproape că l-a omorât. Asta din cauză că mâncat pește contaminat. Este vorba despre un bărbat din China, care, inițial a mers la doctor, plângându-se de dureri de stomac și mâncărimi ale pielii. Spre îngrozirea lui, o scanare a organismului a arătat că are parazitul tenia.

4-15

Medicii cred că unele dintre delicatesele japoneze de carne crudă sau pește ar putea fi contaminate. El a fost tratat la un spital din estul Chinei.

3-5

Cercetările au arătat că de fapt consumul de pește crud sau a celui preparat insuficient poate duce la o varietate de infecții parazitare. Viermii apar după ingerarea larvelor de diphyllobothrium, găsite în pește de apă dulce, cum ar fi somonul. Specialiștii atenționează că viermii pot fi ingerați și din peștele marinat și afumat.

Oamenii pot fi contaminați cu paraziți după consumul de sushi, de pește crud, care are viermi în faza de larve. Când peștele mănâncă ouă de tenie, larvele se atașează de peretele intestinal al peștelui și contaminează carnea lui.

Din cauză că sushi nu conțin pește gătit, larvele își continuă traseul la omul care mănâncă pește. Odată ce un om este infectat, o tenie poate crește în interiorul intestinului până la o lungime de până la 15 metri într-o săptămână. Oamenii pot supraviețui ani de zile, viermii rămânând nedetectați. Aceștia însă, la rândul său, eliberează propriile ouă care infectează alte părți ale corpului uman.

Potrivit specialiștilor, infecția cu tenii presupune următoarele simptome – oboseală, constipație și disconfort abdominal. Aceste semne însă se pot manifesta foarte ușor, astfel încât victima nu observă nimic. În cazul în care larvele încep să migreze spre alte parți ale corpului, precum ficat, ochi, inimă sau creier, viermii pot cauza pericole grave organelor, iar riscul pentru viață este major.

Dacă ți-a fost UTIL articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top