Connect with us

Aceasta este diferența dintre noi și americani!

De Citit

Aceasta este diferența dintre noi și americani!

Atat in SUA cat si in Canada, consumul de alcool a devenit o mare problema. Daca mergi la un mecanic auto, in vederea unei reparatii pentru autovehiculul personal, de productie americana, si defectele abunda, in pofida varstei destul de mici a automobilului, mecanicul spune ca a fost construit intr-o zi de luni in SUA.

Daca intrebi de ce, el iti rasunde imediat: pentru ca luni, toti muncitorii sunt dupa betii crunte si nu au avut timp sa se trezeasca… La fel se intampla in autobuze si alte mijlloace de transport, unde mirosul de alcool al diminetii „imbie” pe ceilalti.

In America, sint cu mult mai multi alcoolici decit cineva a putut gandii vreodata, dar problema lor este ca vad acest lucru ca stare de normalitate si nu apeleaza la doctori,

Aici, pe plaiurile noastre, un roman din patru bea cel putin o bautura alcoolica pe zi. Asta arata un studiu recent din care aflam ca pentru un paharel se gaseste un motiv de chef: o zi de nastere, o sarbatoare in calendar sau cand facem treaba prin casa.

Barbatii de pana in 35 de ani beau mai des decat cei trecuti de aceasta varsta, iar pe regiuni, Oltenia este campioana detasata la numarul de litri pe cap de locuitor.

Barbat: „Hehe, fiecare bea cate-un sprit ce dracu, sa fim cinstiti! Important e sa nu-ti bei mintile.”
Barbat: „Un litru de vin nu beau pe luna, dar tuica beau 50 de grame dimineata si 50 la amiaza.”
Reporter: „Inseamna ca sunteti mai sanatos ca mine.”
Barbat: „90 de ani, domnule!”
Reporter: „Multi inainte, domnule!”

Topul regiunilor dupa consumul de bauturi alcoolice e condus de Oltenia, cu 3,8 litri pe cap de locuitor, in medie pe luna. Urmeaza Moldova, cu 2,9 si Muntenia cu 2,4. Cel mai putin se bea se pare in Banat, doar 1,4 litri pe cap de locuitor in medie pe luna.

Reporter: „Va trebuie vreo sarbatoare?”
Barbat: „Nu, din obisnuinta!”

Acestea fiind spuse tragem concluzia ca nu ne intrece nimeni la asta! Nici macar americanii! :)))

IMAGINEA ZILEI:

Citeste si: 6 motive pentru care nu reușești sa agati pe Facebook

Dacă ești un tip mai comod sau ți-e teamă să abordezi o femeie „face to face”, probabil, te gândești că Facebook este locul ideal unde poți cunoaște femei. Cu toate că nu este un site de matrimoniale, să încerci să agăți pe Facebook nu este deloc o idee rea. Însă, în momentul în care faci oricare din cele 6 greșeli descrise mai jos, vei fi sortit eșecului.

1. Nu ai poză la profil
În percepția oricărei femei, lipsa unei poze la profil și a fotografiilor cu tine, înseamnă că: fie ești căsătorit, fie folosești un profil fals; în orice caz, că ai ceva de ascuns. O cerere de prietenie sau un mesaj de la un astfel de profil, va duce rapid la apăsarea butonului: „Șterge cererea.”

2. Încerci să agăți de pe un cont fals
Dacă îți faci un cont doar pentru agățat, cel mai probabil, nu vei avea prea mulți prieteni în el. La ce crezi tu că se va gândi o fată atunci când primește o cerere de la un băiat, iar după ce o acceptă, îi va apărea mesajul: „—X— are 10 prieteni, ajută-l să-și găsească mai mulți?” La această întrebare există două variante de răspuns:

Este un tip singuratic și nu are prieteni;
Folosește contul doar pentru agățat.
În ambele situații, acel tip nu va prezenta niciun fel de interes. Așa că, folosește-ți contul tău real, numele tău real, sau măcar cele două prenume (dacă ai).

Încrederea, reprezintă un factor major pentru o femeie atunci când vorbește cu un necunoscut. În primul rând, va vrea să vadă că ești o persoană reală, cu prieteni reali.

3. Ai un profil sec
Profilul tău, trebuie să scoată în evidență părți cheie din personalitatea ta. Acest lucru se poate face foarte ușor, prin postarea de fotografii cu tine alături de prietenii tăi, făcând ceea ce-ți place, posibil o pasiune.

De exemplu, dacă îți place să faci ciclism, poți pune poze cu tine echipat în ciclist când ești la ture împreună cu alți cicliști.

Dacă ești pasionat de munte, pune poze cu tine și cu prietenii tăi făcând drumeții pe munte.

Orice ai face, nu pune prea multe poze cu tine singur! In afara de 2-3 poze la profil, restul e bine să fie alături de prieteni de-ai tăi, aranjate în albume: „Tură MTB Brașov”, „Predeal 2014”, Revelion 2015” etc.

4. Abordezi la ore nepotrivite
Dacă o tipă ți-a acceptat cererea de prietenie și o vezi online la ora 10 dimineața, nu te grăbi să o abordezi atunci. Cel mai bun moment pentru abordări pe Facebook este seara între orele 19.00 și 22.00.

5. Nu-i citești profilul
Să o întrebi câți ani are sau cu ce se ocupă, ea având trecute toate aceste date la profil, reprezintă un imens „turn off” pentru orice femeie.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a o aborda este să-i citești profilul, tocmai pentru ca să nu-i pui întrebări ale căror răspunsuri deja le-a completat, dar și pentru a observa ce-i place, astfel încât să ai un subiect în plus de conversație.

6. Încerci să-i obții numărul de telefon sau îi propui o întâlnire mult prea devreme
Atunci când te hotărăști să agăți pe Facebook, reține următorul aspect: Nu ești singurul care încearcă să o agațe!

O femeie, primește în medie cel puțin 20 de cerereri de prietenie pe zi, iar dacă le va accepta, mai mult de jumătate dintre cei care le-au trimis, o vor aborda și îi vor cere numărul de telefon după doar câteva schimburi de replici.

Tu ești unul dintre cei 20 de necunoscuți. De ce ți-ar da ție numărul de telefon? De ce ar accepta să se întâlnească cu tine?

Vorbește cu ea timp de 10 – 15 minute, aplicând tactica „ruperea raportului” pe care ți-am descris-o în ghidul gratuit. Apoi, poți relua discuția cu ea a doua zi, și abia atunci îi poți cere numărul de telefon.

Pentru ca o fată abordată pe Facebook să-și dorească să se întâlnească cu tine, trebuie ca mai întâi să aibă încredere în tine, iar acea încredere nu se câștigă întrebând-o ce mai face sau spunându-i două bancuri.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top