Connect with us

Această femeie a rămas blocată în camera frigorifica. Dar ce s-a întâmplat după asta, te va mira! Învaţă şi tu lecţia!

De Citit

Această femeie a rămas blocată în camera frigorifica. Dar ce s-a întâmplat după asta, te va mira! Învaţă şi tu lecţia!

O femeie muncea de mai mult timp la o fabrică de carne. La sfâstitul zilei de muncă, ca de fiecare dată, ea a mers să verfice camera frigorifica. După verificările de rigoare, când a încercat să iasă, si-a dat seama că uşa s-a blocat şi că nu poate s-o deschidă.

A început să tipe, să plângă să bată cu picioarele în uşă, dar fără rost, nimeni nu o auzea pentru că toţi deja plecase. A înţeles, că va rămâne acolo blocată până dimineaţa, când vor reveni angajaţii, dar nu era sigură că va putea astepta atât, pentru că era foarte frig.

Peste aproximativ 5 ore a deschis usa paznicul. Femeia în mod neaşteptat a fost salvată. Ea l-a întrebat cum i-a venit ideea de a veni aici, doar asta nu intră în atribuţiile sale de serviciu.

La care el i-a zis:

-Eu muncesc la această fabrică de 35 de ani, mii de lucrători vin şi pleacă în fiecare zi. Dvs. aţi fost unica ce se saluta în fiecare dimineaţă şi îşi lua rămas bun în fiecare seară. Multă lume mă trata ca pe un om invizibil. Astăzi dimineaţă dvs. mi-aţi spus „bună dimineaţa” ca de obicei. Însă seara nu am auzit: „ La revedere, pe mâine.” De aceea, am decis să verific fabrica.

Datorită dvs. eu mă simţeam util. Din această cauză, când nu v-am văzut ieşind astăzi, m-am gândit că s-ar fi putut întâmpla ceva.

Morala: iubiţi-i, apreciaţi-i şi respectaţi-i pe oamenii care vă înconjoară, fiindcă niciodată nu ştii ce-ţi pregăteşte ziua de mâine.

Te-ar putea interesa si: CEA MAI FRUMOASĂ poveste dintre toate! PILDĂ despre VIAȚA OMULUI!

Această pildă explică cel mai viața omului, vorbește despre viață și suflet și pentru unii dintre noi, aceasta o face să fie cea mai frumoasă poveste din toate. O poveste pe care toți trebuie să o citim.

În prima zi Dumnezeu a creat câinele. Și i-a spus așa: “Stai toata ziua la ușa casei și latră la toți cei care trec prin fața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani”. Iar câinele a spus: “Este prea mult timp doar pentru a lătra. Dă-mi 10 ani și eu iți dau înapoi ceilalți 10 ani.”
Dumnezeu a încuviinţat.

În a doua zi, Dumnezeu a creat maimuța. Și a spus: “Înveselește oamenii, fă trucuri si fă-i să râdă. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Maimuța a spus: “Să fac trucuri timp de 20 de ani. Nu cred că pot. Câinele ți-a dat înapoi 10 ani, nu? Asta voi face și eu, îmi ajung 10 ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a treia zi, Dumnezeu a creat vaca. “Trebuie sa mergi la câmp, să stai sub razele puternice ale soarelui, să faci viței și să dai lapte pentru stăpânul tău. Eu voi face ca viața ta să dureze 60 de ani.” Și vaca a spus: “O viață destul de grea pe care vrei să o trăiesc timp de 60 de ani. Lasă-mi 20 de ani și eu iți voi da înapoi cei 40 de ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a patra zi, Dumnezeu a creat omul. Dumnezeu a spus “Mănâncă, dormi, joacă-te, căsătorește-te și bucură-te de viața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Și omul a spus: “Cum? Doar 20 de ani? Să-ți spun ce… voi lua cei 20 de ani ai mei si cei 40 de ani de la vacă, cei 10 de la maimuță și înca 10 de la câine… împreuna vor fi 80 de ani.”
Și Dumnezeu a fost de acord.

Prin asta înțelegem că primii 20 de ani îi vom petrece mâncând, dormind, jucându-ne și bucurându-ne de viața. Următorii 40 de ani sunt pentru a munci în soare ca să ne sprijinim familia; în următorii 10 ani vom face trucuri de maimuță pentru a ne distra nepoții.. iar ultimii 10 ani vom sta pe veranda casei și vom “lătra” la toată lumea.
sursa poveste: autor necunoscut

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top