Connect with us

Aceasta MAMA curajoasa SE SACRIFICA pentru a isi salva copilul. Povestea ei te va emotiona pana la lacrimi!

De Citit

Aceasta MAMA curajoasa SE SACRIFICA pentru a isi salva copilul. Povestea ei te va emotiona pana la lacrimi!

Dupa ce cutremurul a luat sfarsit, iar salvatorii au ajuns la ruinele unei case, au zarit trupul unei femei printre fisurile unui zid.

Li s-a parut ciudat cand au vazut femeia stand in genunchi ca si cum s-ar ruga: trupul ei era aplecat in fata, cu mainile sprijinite de un obiect. Cu greu, seful echipei de salvare a ajuns la trupul femeii sperand sa mai fie inca in viata, dar trupul rece si rigid al acesteia l-au facut pe acesta sa inteleaga ca femeia nu supravietuise. Atat seful, cat si restul echipei au parasit casa continuand operatiunile de salvare alesupravietuitorilor. Totusi, din unele motive, liderul echipei a fost indemnat de propria sa costiinta sa se intoarca la casa femeii decedate.

 

Din nou, el a ingenunchiat, incercand sa ajunga la trupul ei. Dintr-o data a strigat cuentuziasm: “Un copil! Aici este un copil!” Intreaga echipa a lucrat impreuna pentru a scoate copilasul din ruine. Era un baietel de 3 luni, infasurat intr-o patura, care a fost protejat de corpul mamei sale. Evident, femeia a facut un sacrificiu enorm pentru a-si salva fiul. In momentul in care a inceput cutremurul iar cladirea s-a prabusit, ea si-a folosit corpul pentru a face un paravan care sa-i protejeze fiul. Cand a fost gasit, baietelul inca dormea linistit.
Medicul care a preluat copilul pentu a-l examina, a gasit in bratele micutului un telefon mobil care avea urmatorul text pe ecran: “Daca supravietuiesti, trebuie sa iti amintesti ca te iubesc.” Acest telefon a fost trecut din mana in mana, iar toti cei care au citit mesajul au inceput sa planga.

s604x0_mama

Si cand un copil crescut de mama cu atata jertfa, cu atata dragoste si cu atata mila, nu asculta de ea, este pacat strigator la cer. Sa fereasca Dumnezeu! Cat veti trai voi, sa iubiti pe mama, s-o ajutati la batranete, la boala, la chin, ca mare binecuvantare primiti de la Dumnezeu.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top