Connect with us

Aceasta Mamica A Confectionat Pentru Fiica Sa BUCATARIA VISURILOR Folosind Doar Cutii Din Carton!

De Citit

Aceasta Mamica A Confectionat Pentru Fiica Sa BUCATARIA VISURILOR Folosind Doar Cutii Din Carton!

Faceți cunoștință cu filipineza Rodessa Villanueva-Reyes. Antreprenoarea care a fondat propria companie în domeniul culinăriei (mici dejunuri Ava’s Kitchen) s-a gândit, într-o bună zi, să-și fericească fiica de un an cu o bucătărie miniaturală. Pentru că nu avea nimic altceva la îndemână, a folosit la bază câteva cutii de carton.

Rodessa a confecționat bucătăria, iar procesul muncii l-a promovat prin fotogafii pe care le-a distribuit, în glumă, pe rețelele sociale. Partajarea virtuală a fotografiilor i-a adus un succes incredibil pe rețelele sociale.

Pentru confecționarea bucătăriei, mama a folosit în special cutii reciclabile din carton, care au fost unite și apoi „îmbrăcate” într-o haină frumoasă din autocolante de vinil. Rodessa a completat imaginea bucătăriei mini și cu o serie de alte accente drăgălașe, din același context. Pe o tablă, chiar, a avut grijă să lase loc pentru meniul zilei.

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-2__700

Cel care a ajutat-o să creeze baza bucătăriei este soțul Rodessei. Dulăpioarele mini, chiuveta, dar și cuptorul improvizat reproduc perfect imaginea bucătăriei folosite de adulți.

Mama le recomandă părinților să nu le înăbușe copiilor creativitatea, ci să le-o cultive prin jucării confecționate în asemenea mod, pe care nu vor cheltui o întreagă avere.

Filipineza a creat această bucătărie inclusiv pentru a-i dezvolta fiicei spiritul antreprenorial, această bucătărie făcând parte, ca și cum, dintr-un restaurant imaginar.

11659411_10153477824047939_3349506302294179903_n

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-8__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-7__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-6__700

how-to-create-a-mini-cardboard-kitchen-for-you-toddler-5__700

sursa

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top