Connect with us

Acest model wannabe SI-A SCOS 6 COASTE pentru a arata ca IDOLUL SAU! Cum arata talia sa acum?

De Citit

Acest model wannabe SI-A SCOS 6 COASTE pentru a arata ca IDOLUL SAU! Cum arata talia sa acum?

O suedeza, fosta electrician devenita fotomodel a avut in total 6 coaste indepartate chirgical in incercarea ei de a dobora recordul mondial de cea mai mica talie: 35cm.

Pixee Fox, originara din Stockholm spune ca va merge pana in panzele albe pentru a reusi sa arate ca idolul sau Jessica Rabbit chiar daca asta inseamna operatii chirurgicale in valoare de 120,000$.

120315-jessica-rabbit-pixee-fox

Fox are 25 de ani in momentul de fata si s-a mutat Carolina de Nord probabil pentru ca doctorul sau estetician sa ii fie mai la indemana. A ajuns sa semene cu o caricatura, are o figura comica dar este foarte mandra de formele ei. Asta o dovedeste pozele pe care le incarca pe Instagram, acolo unde 70,000 oameni o urmaresc.

120315-pixee-fox-2

Inainte de obsesia pe care a dezvoltat-o pentru interventiile chirurgicale, Pixee a fost o blonda obisnuinta cu un corp de dimensiuni normale.

pixee-jessica-rabbit-six-ribs-removed-1

pixee-jessica-rabbit-six-ribs-removed-2

In prezent, dupa ce a fost supusa unei proceduri chirurgicale care a durat 5 ore, ea are cu 6 coaste mai putin. Cate 3 din fiecare parte au fost extrase. Ea acum are dimensiunile  96-40-99.

pixee-fox-has-plastic-surgery-to-remove-six-ribs-to-look-more-like-cartoon

Inlaturarea coastelor inseamna ca acum Fox are ficatul mai expus si neprotejat impotriva impacturilor externe dure.

pixee-jessica-rabbit-six-ribs-removed-4

pixee-jessica-rabbit-six-ribs-removed-5

Avand in vedere ca petrece la sala si cate 5 ore in fiecare zi si poarta 24/7  un corset, riscul ca ceva rau sa se intample este foarte ridicat.

120315-pixee-fox-4

Ea admite ca ii este imposibil sa manance o cantitate substantiala de mancare asa ca dieta sa consta in nuci, seminte si legume, toate amestecate sub forma de smoothie-uri.

120315-pixee-fox-5

In afara drasticei interventii chirurgicale de indepartare a coastelor aceasta mai are efectuate: 4 rinoplastii, 4 operatii de marire a sanilor, 2 liposuctii, 2 reconstructii ale pleoapelor, ridicarea sprancenelor, ridicarea fundului plus injectii cu botox si acid hialuronic.

maxresdefault5

Ea se considera un artist in modificarea trupului si spune ca isi va continua misiunea pana cand va ajunge sa aibe corpul visat: Cel al idolului sau Jessica Rabbit. Doreste sa doboare recordul taliei de 35 cm.

120315-pixee-fox-6 (1)

Planuieste pentru anul acesta implanturi de par si gene, o marire a posteriorului, o modificare a soldurilor si o liposuctie pentru a face ca trasaturile sale sa iasa si mai mult in evidenta.

Pixee-Fox

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top