Connect with us

Aceste TATUAJE făcute la beție sunt absolut ridicole! După ‘un păhărel’ 7 oameni au făcut greșeala vieții lor

De Citit

Aceste TATUAJE făcute la beție sunt absolut ridicole! După ‘un păhărel’ 7 oameni au făcut greșeala vieții lor

Un bărbat din Marea Britanie, tatăl a patru copii, a fost părăsit de soţia lui din cauza unui tatuaj prost inspirat, pe care şi l-a făcut la beţie.

Stuart Valentino, un şofer de camion de 34 de ani, şi-a tatuat pe coapsa stângă un penis lung de aproximativ 16 cm. El spune că era beat când şi-a făcut tatuajul şi nu şi-a dat seama ce probleme va avea din cauza acestei decizii, scrie Daily Mail.

Soţia lui a divorţat, l-a dat afară din casă şi i-a interzis să mai meargă cu fetiţele lui la plajă sau la înot, pentru că tatuajul indecent ar fi vizibil. Mai mult, el se plânge că şi când merge singur la plajă se simte prost, pentru că desenul se vede chiar şi dintr-un şort.

Necazul lui a început după ce anul trecut, de crăciun, soţia lui, Samantha, i-a facut cadou un pistol pentru tatuaje. Din păcate, Stuart s-a îmbătat la o petrcere şi şi-a desenat acest tatuaj penibil, la sfatul unui prieten, care era şi el beat. După un scandal care a durat 7 luni, cei doi soţi au divorţat.

Stuart spune că nu şi-ar fi imaginat vreodată că o glumă proastă îi va distruge viaţa personală. În mod ironic, bărbatul este cunoscut pentru farsele pe care el le face altor prieteni şi familiei şi pe care le publică apoi pe YouTube.

In acelasi timp o organizație a propus ca tatuatorii „ilegali” să primească pedepse mai dure pentru efectuarea de desene permanente pe pielea puștanilor naivi. Ce să zic, mi se pare normal. Oamenii care n-au cunoștințe sau experiență în arta tatuajelor ar trebui să se țină departe de copii.

Acești tatuatori fără licență lucrează adesea de acasă sau în camere de hotel sau parcuri publice sau orice alte locații neigienice și neoficiale. De obicei își fac reclamă pe rețelele sociale. Dar doar pentru că nu și-au luat licență de artist tatuator, asta înseamnă că lucrările lor sunt neapărat groaznice?

Iata cateva dintre cele mai nereusite tatuaje facute la betie…

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top