Connect with us

Acești îndrăgostiți au fost ARESTAȚI pentru ca vindeau bilete de INTRARE ÎN RAI!

De Citit

Acești îndrăgostiți au fost ARESTAȚI pentru ca vindeau bilete de INTRARE ÎN RAI!

Tito şi Amanda, doi îndrăgostiţi – mai mult de droguri decât între ei, s-au hotărât să facă nişte bani, aşa că au pus la cale un plan la care nici cel mai optimist infractor nu s-ar fi aşteptat să funcţioneze: au vândut bilete din aur, care garantau accesul în Rai!

Fiind un om normal, dacă ai da nas în nas cu ei pe stradă, uitându-te la mutrele lor strâmbe de la atâta drogangeală ieftină, probabil ai trece strada şi te-ai îndepărta cât mai mult de ei, pentru a nu lua vreo boală, ori pentru a scăpa fără a fi jefuit.

Dar unii, credincioşi rău şi extrem de îngrijoraţi de ce se va întâmpla cu ei după moarte, fiind foarte, foarte, foarte proşti, au scos din buzunar câte 100$ pentru un bilet din aur, care să le asigure locul în Rai.

Bineînţeles, cei doi antreprenori vindeau biletele sfinte pe stradă, cerând 99,99$/bucata, spunând că sunt făcute din aur masiv şi că garantează că după ce vor crăpa, având aceste bilete asupra lor, Sfântul Petru le va deschide poarta Raiului şi îi va primi în Rai, chiar înaintea celorlalţi care aşteaptă la coadă. Cu alte cuvinte, cei care deţin astfel de bilete ar fi un fel de VIP-uri, cu locuri rezervate în Rai.

Destule persoane au fost atât de tâmpite încât să creadă că biletele chiar ajută la ceva, iar cei doi porumbei au făcut peste 10.000 de dolari din afacerea lor cu Sfântul Petru.

Cei doi au fost arestaţi pentru înşelăciune, întrucât biletele lor nu erau confecţionate din aur, deşi le prezentau astfel. În rest, faptul că erau sau nu bilete de acces în Rai, nu prea poate fi demonstrat, astfel nu pot fi acuzaţi de nimic în legătură cu acest aspect.

O altă problemă e că această practică nu e nouă. În secolul XVI, Biserica Catolică vindea Indulgenţe credincioşilor. Adică dădeau bănet pentru a le fi iertate păcatele. Vezi mai multe aici.

Dacă mă gândesc bine, cei doi nu trebuiau arestaţi. Mai degrabă ar fi trebuit să ajungă după gratii tâmpiţii care au cumpărat astfel de bilete, căci, prin prostia lor, aceştia aduc adevăratul prejudiciu societăţii.

Fiind întrebat despre afacerea sa, bărbatul, probabil drogat, a început să afirme că le are de la Iisus şi că vrea să strângă bani pentru a putea merge în spaţiu. Aşadar, clienţi există pentru orice, trebuie doar să fii inventiv!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top