Connect with us

Aceşti papuci de la Balenciaga, de 850$, s-au vândut ca pâinea caldă chiar înainte de lansare

De Citit

Aceşti papuci de la Balenciaga, de 850$, s-au vândut ca pâinea caldă chiar înainte de lansare

Deşi îmi plac hainele şi încălţămintea şi pot spune că am un oarecare gust atunci când vine vorba de fashion, încă nu pot înţelege prezentările de modă şi tendinţele unora de a cumpăra orice rahat doar pentru că are legat de el o anumită etichetă. Nu pot!

Ultima chestie de acest gen a avut loc la Săptămâna Modei de la Paris, din toamna trecută, când modelele au apărut pe scenă defilând cu nişte…şlapi cu talpă înaltă.

Dar nu erau orice fel de şlapi. De fapt era încălţăminte la modă, ultimul răcnet, scoasă pe piaţă de faimoasă casă de modă Balenciaga.

Aceşti şlapi din spumă, cu talpă înaltă de 10 cm au fost scoşi pe piaţă pentru pre-comandă la 1 februarie.

Preţul unei perechi este de 850$.

Dacă îţi doreai şi tu o pereche, am veşti proaste pentru tine. Tot stocul a fost epuizat în câteva ore.

Poţi apela la Crocs
Totuşi, dacă vrei neapărat o pereche asemănătoare, poţi oricând să apelezi la clasicii Crocs, pe care îi ştim cu toţii.

Singura diferenţă o reprezintă talpa de 10 cm şi floricelele lipite în faţă.

Ah, era să uit – pe clasicii Crocs nu scrie „Balenciaga”. Dar poţi oricând să scrii cu markerul şi le va creşte valoarea de zeci de ori. Bănuiesc că aşa funcţionează…

Te-ar putea interesa si: 4 greseli pe care femeile le fac atunci cand poarta blugi! 3 minute de citit pentru o viata intreaga de eleganta si bun gust!

Astăzi vom vorbi despre modă, dar nu despre orice tip de modă, ci despre pantalonii pe care femeile îi poartă cel mai des – blugii.

Deși e adevărat că vara este pe sfârșite și că zilele fierbinți încep să intre în sac, blugii nu se demodează niciodată, iar datorită faptului că vin în modele nelimitate, pot fi purtați indiferent de sezon.

Cu toate acestea, femeile fac niște greșeli atunci când vine vorba de purtarea jeansilor, dar care, spre norocul lor, bărbații le găsesc drăguțe.

1. Poartă blugi mult prea rupți

Da, femeilor le plac la nebunie blugii rupți, care sunt în vogă la acest moment și se potrivesc de minune femeilor cu un stil lejer, relaxat, însă există situații în care unele reprezentante ale frumosului chiar întrec măsura în purtarea acestui tip de articol vestimentar.

Blugii rupți în mod exagerat nu ar trebui să fie purtați prea des spre deloc, și nici măcar dacă afară este o căldură insuportabilă.
Îți oferă un aspect zdrențăros, care nu te avantajează atât de mult pe cât ai crede.

2. Nu porți blugii în funcție de forma corpului tău
Nimeni nu vrea să fie prins că poartă blugi care o face să arate mai grasă decât este cu adevărat.
Poți evita cu ușurință acest lucru dacă ții cont de forma corpului tău atunci când îți alegi jeansii.

3. Poartă dimensiuni mai mici
Această eroare derivă din cea de mai sus. Nu trebuie să ieși pe stradă arătând într-un fel care te dezavantajează complet, iar asta începe cu alegerea măsurii corecte a blugilor tăi.

Orice altceva nu este deloc atrăgătoare, ci este oribil și denotă un gust teribil.

4. Folosești blugi cu mai multe modele
E adevărat că există blugi cu imprimeuri și modele foarte mișto, dar ai grijă ca atingerea primită de la aceste „îmbunătățiri” să fie ușoară și fină, astfel încât tu să arăți stilată, ca de obicei.

Nu exagera și folosi blugi prea încărcați. Arată foarte rău.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x