Connect with us

Adela Popescu, pusa la punct de Babi Minune! Blonda l-a intrebat pe manelist cat a castigat din cersit! Raspunsul incredibil dat de artist

De Citit

Adela Popescu, pusa la punct de Babi Minune! Blonda l-a intrebat pe manelist cat a castigat din cersit! Raspunsul incredibil dat de artist

Adela Popescu s-a consacrat ca actrita in telenovelele produse de Acasa TV, la fel ca si manelistul Babi Minune.

Babi Minune a ajuns un manelist de succes. Adela Popescu a jucat in mai multe productii de la Acasa TV si, in postura de vedeta a postului, l-a avut ca invitat, acum multi ani, pe Babi Minune, care aparuse si el in telenovela “Regina”. Babi Minune avea doar 12 ani si fusese adus in platou pentru a canta o melodie ce aparea si in film.

Babi Minune si Adela Popescu, in platoul de la Acasa TV, in urma cu sase ani

Inainte de prestatie, Adela Popescu l-a luat pe dupa umeri pe Babi si i-a spus: “Eu am auzit ca ai trait in satra si ca mergeai pe strada si cerseai. Ai strans ceva?”. Foarte sigur pe el, pustiul i-a dat peste nas Adelei: “Am crescut intr-o casa saraca, darapanata, dar imi placea foarte mult. Si nu cerseam, vindeam”.

Manelistul Babi Minune are o soră foarte sexy! Cum arată acum Petruţa, care dansa alături de fratele ei, când era mică.

O mai ţineţi minte pe Petruţa? Este sora mai mică a lui Babi Minune! Erau doi copii talentaţi. El cânta, iar ea dansa! Erau nelipsiţi de la emisiunile vremii!

Au crescu acum, iar Petruţa s-a făcut foarte frumoasă! Are 18 ani şi a încercat şi ea să îşi facă loc în lumea manelelor, însă tentativa sa a eşuat, pentru moment.

Babi Minune are o soră foarte sexy! Cum arată acum Petruţa

Cei doi provin dintr-o familie modestă, dar Babi Minune s-a făcut remarcat după ce mai multe clipuri cu el au ajuns pe YouTube! Era mic, dar foarte talentat. Babi Minune a fost ajutat de un producător muzical, apoi a ajuns şi mai cunoscut după rolul din „Inimă de ţigan”. Acum este un interpret de manele pe care toţi iubitorii genului îl ştiu.

Te-ar putea interesa si: Vai, vai cum arată fata de 18 ani a lui Garcea. A stat departe de ochii curioșilor până acum. De asta Mugur Mihăescu e mândru nevoie mare de Ivona

Despre Mugur Mihaescu s-a spus adesea ca nu ar fi suficient de serios, oamenii avand tendinta sa-l judece mai degraba dupa rolurile pe care le-a jucat, nu dupa adevarata lui fire. Daca pe scena e un adevarat comediant insa, acasa atitudinea lui se schimba complet.

Mugur Mihaescu este un tata devotat care ar face orice ca sa ii ofere Ivonei toate lucrurile de care are nevoie. Cu toate ca s-a scris adesea despre relatiile lui extraconjugale si aventurile cu alte femei, Mugur nu a lasat ca zvonurile sa ii afecteze familia si a mentinut o relatie stransa atat cu sotia, cat si cu fiica lui.

Ivona a fost eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si, potrivit tatalui ei, este cuminte, a invatat foarte bine si intentioneaza sa faca o cariera in Medicina, in genetica. Ivona a obţinut media 9,95 la Bacalaureat.

Mai mult decat atat, ca sa isi demosntreze iubirea, Mugur are chiar un tatuaj care reprezinta numele ei in elfa. Intrebat cum o sa reactioneze cand Ivona va fi suficient de mare sa iasa cu baieti, actorul care a dat viata personajelor Leana si Garcea, a spus pentru cancan.ro: “Pai ce ai vrea, sa apara cu fete? Normal ca o sa apara cu baieti. Dar nu cred ca e genul asta. E cumpatata, e cuminte. Invata bine, a terminat prima anul asta”.

Uite cum arata Ivona:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top