Connect with us

Afla care este cea mai FRUMOASA zodie feminina!

De Citit

Afla care este cea mai FRUMOASA zodie feminina!

Cea mai frumoasa zodie feminina este nascuta intr-o zi de toamna. Precizam inca de la inceput ca nu e vorba de frumusetea fizica deoarece fiecare doamna are punctele sale de atractie, ci despre frumusetea spirituala, interioara.

Este nascuta intr-o zi de toamna si poate parea foarte rece si rautacioasa la prima vedere. Este o femeie care ascunde multe si se lasa greu de descoperit. Iti poate zambi non-stop si poate sa o faca pe proasta, insa in sufletul ei se dau lupte teribile.

CEA MAI FRUMOASA ZODIE. Sensibilitatea ei nu poate fi vazuta cu ochiul liber, iar uneori poate actiona intr-un mod arbitrar din cauza timiditatii. In sufletul ei sunt o mie de idei, iar inocenta ei nu este nicidecum prefacuta. Este o femeie care se daruieste cu totul in relatie si face sacrificii imense.

Cea mai frumoasa zodie de femeie este…

Se spune, de altfel, ca zodia in care s-a nascut cea mai frumoasa femeie din punct de vedere spiritual este una a sacrificiului. Este guvernata de planeta Mercur, planeta intelepciunii, a creativitatii, a profunzimii. Poate ca ti-ai dat deja seama ca este vorba despre femeia Fecioara.

Fecioara radiaza de fericire atunci cand intalneste o persoana sincera si este empatica. Poate accepta multe in viata ei pentru ca este o persoana care isi doreste curatenie sufleteasca si oameni transparenti in jur. Cel mai usor poti sa superi o femeie Fecioara cand ii spui minciuni. Se va prinde din prima ca o minti si te va lasa sa o faci ca sa vada pana unde poti ajunge.

Poate accepta multe cutite in suflet, iar asta o face cu adevarat frumoasa. Se spune ca oamenii cei mai frumosi pe lumea aceasta sunt cei care se sacrifica pentru restul, cei care au indurat multe pentru a ajunge departe, pentru desvarsirea propriului spirit.

Femeia Fecioara are un simt estetic dezvoltat si poate fi comparata, avand in vedere ca este nascuta intr-o zodie a sacrificiului, cu acele personaje legendare, fantastice, din cultura flamenco. Este acea femeie puternica, a carei drama impresioneaza prin spectaculos si a carei iubire manifestata catre cei din jur cucereste definitiv.

 

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top