Connect with us

Câte poze crezi că vei rezista să privești fără sa închizi?

De Citit

Câte poze crezi că vei rezista să privești fără sa închizi?

Exista o multime de imagini infioratoare aici pe internet! Dar unele dintre ele intrec orice masura. Le privesti, iar la noapte o sa vrei sa dormi cu lumina aprinsa!

Infricosator poate fi chiar si un turture de gheata sau o papusa veche care te priveste patrunzator.

Totusi, ceva fascinant exista atunci cand vorbim despre astfel de imagini tulburatoare.

Noi am adunat unele dintre cele mai HORROR fotografii care nu te vor lasa indiferent! Si, daca trebuie sa va reamintesc, va spun un lucru clar: Nimic nu trece prin ecranul calculatorului. Sau…?

#1 Sper ca aceasta e doar o geanta scumpa…

nope-nope-funny-scary-terrifying-13

#2 Ce masca draguta! Poti sa O ARUNCI!

nope-nope-funny-scary-terrifying-3

#3 Ultima oara Crispy Strips-ul nu avea dinti…

nope-nope-funny-scary-terrifying-4

#4 Nu e tocmai o masina cu care ai vrea sa duci cosciugul.

nope-nope-funny-scary-terrifying-7

#5 E asa de frig afara incat si stafiile au turturi.

nope-nope-funny-scary-terrifying-12

#6 D-asta nu e bine sa te uiti in casa altora.

nope-nope-funny-scary-terrifying-21

#7 Zero motive sa rada.

nope-nope-funny-scary-terrifying-16

#8 „Doua pliculete va rog, sa duc acasa si la copii.”

nope-nope-funny-scary-terrifying-36

#9 Te comporti ca un clovn. Ucigas.

nope-nope-funny-scary-terrifying-6

#10 De ce sa arunci papusa cand poti sa faci o lampa superba pentru copii?! Vise placute!

nope-nope-funny-scary-terrifying-22

#11 „Fifi sa nu te prind ca vii in casa cu chestia aia!!”

nope-nope-funny-scary-terrifying-32

#12 Orice ai face… nu te uita in jos. Si nici la poza pe care tocmai ai facut-o.

nope-nope-funny-scary-terrifying-20

Sotul a recunoscut ca a inselat-o cu sora ei. Raspunsul sotiei nu intarzie sa apara…

Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x