Connect with us

Alexandra Stan, dezvăluiri din căminul conjugal: „S-a mutat la mine după doar o lună”

De Citit

Alexandra Stan, dezvăluiri din căminul conjugal: „S-a mutat la mine după doar o lună”

După scandalul cu fostul ei iubit, care s-a terminat cu plângeri la poliție, Alexandra Stan pare să-și fi găsit alinarea în brațele lui Bogdan Stăruială. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Bogdan Stăruială, fost baschetbalist de performanță, pare să o fi cucerit pentru totdeauna pe Alexandra Stan, chiar dacă nu a împlinit încă 29 de ani. Bărbatul are deja o relație în spate, ca și Alexandra Stan, întrucât a fost căsătorit cu o tânără pe nume Marina, însă numai câteva luni.

Acum însă Bogdan Stăruială și Alexandra Stan par să fi dat uitării trecutul lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste dragoste de ceva timp și par a fi mai fericiți ca niciodată. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artista a povestit cum a fost cucerită și a susținut că în relația lor nu a fost niciodată vorba de dragoste la prima vedere, ci despre susținere, înțelegere și încredere.

„Bogdan m-a cucerit cu sinceritatea lui! Suntem prieteni de foarte mult timp, de zece ani, și am împărtășit multe chestii, am trecut prin multe momente, mi-a văzut multe etape de-ale mele în tot acest parcurs al vieții noastre ca și prieteni, și de doi ani am început să ieșim împreună. S-a mutat la mine după o lună, adică a fost așa dintr-odată, ca doi magneți! E foarte important să ai un om care să te susțină mereu”, a mărturisit Alexandra Stan la Kanal D…

Alexandra Stan, cunoscută atât în țară, cât și în străinătate datorită hiturilor sale, a fost protagonista unui scandal care a marcat-o. În trecut, aceasta a avut o relație cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, care a supus-o unor agresiuni fizice înainte de a o arunca din mașină pe autostradă. Despărțirea lor a ținut mai mult timp prima pagină a ziarelor, dar artista și-a revenit repede și s-a apucat din nou să facă ceea știe ea cel mai bine: muzică.

Alexandra Stan, declaratii picante cu tenta intima: “Am facut-o in grup”

Alexandra Stan a vorbit pentru Alistmagazine.ro despre amor şi despre limitele ei atunci când vine vorba de jocurile intime.

Printre multe altele, Alexandra Stan a mai dezvăluit că l-a înşelat pe Bogdan, actualul său iubit, la începutul relaţiei („Şi bărbaţii, şi femeile îşi dau seama când sunt înşelaţi”), că a încercat sa o facă în grup şi că a făcut dragoste cu persoane de acelaşi gen.

Cât despre masturbare, Dr. Gaspar şi Alexandra au ajuns la concluzia că să o faci constant cu partenerul nu exclude autosatisfacerea, ba dimpotrivă, cei cu o viaţă intima activă tind să se autosatisfaca mai des. „O poti face oricât, cu condiţia ca autosatisfacerea să nu devină un lifestyle”, a mai spus amuzată, cântăreaţa Alexandra Stan.

De asemenea, a fost ofertată de arabi și a acceptat imediat. Acum toată România a aflat de prestația pentru adulți a Alexandrei Stan.

A fost ofertată de arabi și a acceptat imediat. Acum toată România a aflat de prestația pentru adulți a Alexandrei Stan. INTERZIS MINORILOR

După ce a făcut furori în Mexic și Japonia, Alexandra Stan i-a cucerit pe arabi. Cântăreața este extrem de dorită în țările musulmane însă show-urile ei contravin religiei și tradițiilor locului, cu alte cuvinte Alexandra Stan e prea sexi pentru arabi. Totuși, pentru a împăca pe toată lumea, organizatorii au găsit metoda cea mai bună.

Alexandra Stan a început să aibă mult mai mult succes în afara granițelor decât în România. Dovadă că după ce a cucerit Mexicul și Japonia, artista a ajuns în țările arabe. Se pare că românca era ofertată de mult de organizatorii arabi, însă până în momentul de față nu s-au pus de acord asupra show-urilor.

Ținând cont că Alexandra nu este o prezență prea cuminte pe scenă, iar costumațiile ei sunt de cele mai multe ori foarte sexy (n.r. să ne aducem aminte că Alexandra a apărut în fața fanilor îmbrăcată cu o bluză transparentă cu sânii la vedere, dar și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți și de mulați), organizatorii au trebuit să se gândească la o soluție pentru ca admiratorii Alexandrei să o vadă live.

Așa că pentru cel mai recent concert, care va avea loc în Liban, aceștia au specificat pe afișul cu Stan că prestația va fi una destinată în exclusivitate adulților, cei sub 18 ani fiind excluși de la petrecere, chiar dacaă vin însoțiți.

Alexandra Stan e prea sexi pentru lumea muslumană
Chiar dacă videoclipurile Alexandrei Stan nu se difuzează pe posturile TV din Liban, tinerii arabi sunt înnebuniți după muzica ei, iar piesele româncei sunt în topurile de radio. Datorită acestui succes, cererea pentru concertele ei a crescut simțitor în țările arabe.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top