Connect with us

Apasa Acest Punct De Pe Abdomen Si Mergi La Toaleta IMEDIAT!

De Citit

Apasa Acest Punct De Pe Abdomen Si Mergi La Toaleta IMEDIAT!

Cu totii avem momente cand stam la toaleta, incercand sa ne curatam organismul. In orice caz, poate ca nu stiai ca exista un punct simplu pe care il poti apasa pentru a ajuta bila sa isi completeze procesul. Acest punct se gaseste pe corpul tau si poarta numele de „marea de energie”, asa cum a fost denumit de expertii in acupunctura, scrie secretele.com. Tot ce trebuie sa faci este sa masori trei degete latime sub buric.

Inainte de a incepe, asigura-te ca esti in apropierea unei toalete, din motive evidente. Apoi, apasa zona respectiva cu trei degete. Respira adanc in timp ce faci asta. Nu inceta apasarea pana cand nu simti nevoia urgenta de a merge la baie. Acest proces poate dura de la 10 secunde pana la 3 minute maxim.

Modul in care functioneaza

Dr. Michael Reed Gach este un specialist in acupresura terapeutica si afirma ca zona recomandata are proprietati de vindecare asupra organismului. O parte considerabila din vindecare consta in eliminarea toxinelor.

Cercetari anterioare au demonstrat ca masajul abdominal, cum ar fi cel amintit mai sus, are efecte de stimulare a organismului, cu scopul detoxifierii. Dr. Gach adauga ca pe langa efectele deja mentionate asupra bilei, acest „buton” alina durerile rectale, problemele digestive, crampele menstruale si gazele.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x