Connect with us

Are 13 ani și își spune LOLITA. Mama ei a fost ȘOCATĂ când s-a uitat pentru prima dată la telefonul și iPad-ul fetiței sale. Ce a găsit a făcut-o să cheme POLIȚIA. Uite cu ce SE OCUPA fata

De Citit

Are 13 ani și își spune LOLITA. Mama ei a fost ȘOCATĂ când s-a uitat pentru prima dată la telefonul și iPad-ul fetiței sale. Ce a găsit a făcut-o să cheme POLIȚIA. Uite cu ce SE OCUPA fata

O mamă îngrozită a descoperit ceva oribil despre fiica ei.

Se pare că cea mică, de numai 13 ani, avea 7 iubiți cu vârste cuprinse între 14 și 27 de ani pe o listă păstrată în iPad pe care chiar ea a numit-o LISTA LOLITEI. Cel mai în vârstă iubit al ei, Gary Sheridan, a fost încarcerat timp de 6 ani și trei luni după ce și-a înșelat iubita însărcinată cu această fata de 13 ani.

În fața curții, mama a declarat că simte că și-a pierdut fetița. Judecătorul a declarat la proces referitor la cazul lui Sheridan: ,,Deși nu s-a opus, în ochii legii nu se poate spune că are același nivel de maturitate. Ai profitat de imaturitatea ei”.

În lista descoperită de mama fetei, Sheridan apărea la numărul 5. Cazul seamănă ciudat de mult cu romanul controversat al lui Vladimir Nabokov publicat în 1955, acolo unde este detaliată povestea dintre poetul pervers Humbert Humbert și fata de 12 ani de care devine obsedat.

Citeste si: Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată! Povestea reală a unui băieţel!

Astăzi, în avionul în care zburam, un băiețel de 8 ani din neatenție a vărsat paharul cu ceai fierbinte peste el.

Copilul striga atât de tare, încât oamenii s-au repezit să vadă ce s-a întâmplat. Au venit şi însoțitoarele de bord, toţi se întrebau cu ce pot ajuta. Iar băiețelul tot striga şi striga: “Tati, te rog, nu mă bate!”

Copilul care suferea din cauza arsurilor, se temea, știa că tata îl va bate doar pentru că a fost neatent. În vocea lui era atât de multă disperare şi atât de multă frică, încât eu, mamă a patru copii, am izbucnit în lacrimi din cauza neputinței de a influența cumva situația.

Nu am văzut în viaţa mea ceva mai emoționant, decât acest băiețel cu picioarele goale pline de pete roșii, care o urma pe însoțitoarea de bord. Şi nimic mai dezgustător decât tatăl lui impozant cu părul creț şi ochelari cu ramă de aur, care striga în gura mare: “Doar ţi-am spus să fii atent!”

Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată. Nu-i bateți dacă au făcut ceva rău, nu-i bateți dacă v-au mințit sau dacă nu au dorit să mănânce terciul. Nu-i bateți dacă au venit cu o notă rea, sau nu vor să înțeleagă, cum vi se pare vouă, intenționat matematica. Și mai ales, nu-i bateți pentru stângăcia copilărească.

Copiii – sunt iubire. Fiecare copil, chiar şi cel mai dificil, cu cel mai dificil caracter – este iubire.

Vă rog, găsiți forțe în interior pentru a le explica, răbdare pentru a-i aştepta, sensibilitate pentru a-i compătimi. Găsiți puterea să fiţi oameni nu cârpe, apărători nu tirani, interlocutori nu adversari.

Găsește putere în interior să devii pentru copilul tău cel mai bun şi cel mai devotat prieten. Fă aceasta nu pentru el. Fă-o pentru tine!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top