Connect with us

Așa arăta Narcisa Guță la prima tinerețe! O recunoști? Așa a reușit să-l vrăjească pe Nicolae Guță

De Citit

Așa arăta Narcisa Guță la prima tinerețe! O recunoști? Așa a reușit să-l vrăjească pe Nicolae Guță

– Imaginile bombă făcute publice! Așa arăta Narcisa Guță la prima tinerețe! O recunoști? Așa a reușit să-l vrăjească pe Nicolae Guță… Îți vine să crezi că e aceeași persoană? Chiar e ea, wow! –

Narcisa Guță va rămâne pentru multă vreme unul dintre cele mai controversate persoanje ale lumii mondene actuale. Ea este, între timp, celebră fiindcă e singura femeie cu care Guță a avut ceremonie religioasă de nuntă, dar nu și civilă! Focșăneanca a devenit rapid virală din cauza reacțiilor ei vulcanice, dar și datorită scandalurilor pe care le-a avut cu manelistul.

În prezent Narcisa pare altă persoană, ea a evoluat atât fizic, cât și ca nivel de comportament: a devenit familiară cu operațiile estetice, a devenit mai stilată și mai cumpătată chiar și la nivelul discuțiilor. Cum arăta controversata femeie din viața celebrului manelist atunci când avea 20 de ani și era o simplă puștoaică?

Imaginile sunt mai jos, între timp dorim să încheiem cu fosta noră a Narcisei care, în urmă cu ceva vreme în urmă, făcea dezvăluiri cutremurătoare din trecutul acesteia. Angela susţine că fosta soacră se comportă aşa violent din pricina suferinţelor din trecut. Ea crede că Narcisa a fostumilită de fostul soț, iar acum se răzbună pe femei: „Ea a fost terorizată de fostul ei bărbat și așa se răzbuna.

Are copiii cei mari cu el. A fost terorizată la vremea ei, dar nu ține cu femeile. Se poartă urât cu cei din jur. Când nu avea ce să facă se apucă de bătăi și de certuri. Începea să se poarte urât. Ea voia să fiu menajeră ei. Mă punea să spăl faianță de mai multe ori. Mai mult am stat cu ea în casă decât cu iubitul meu. Ea a fost terorizată de fostul ei bărbat și așa se răzbună. Când nu avea ce să facă se apuca de bătăi și de certuri.

Mă scotea afară din casă și după aia mă suna și mă chemă înapoi. Când eram însărcinată, m-a chemat la București, îl avea pe Alberto de 9 luni. Eram bucătăreasă, menajeră și bonă. M-a agresat când eram însărcinată. M-a tras de păr, sărea la bătaie fără niciun motiv.

O dată m-a pus să spăl un pahar de 10 ori, un pahar care nu era murdar. Îi plăcea să jignească, să umilească lumea. E adevărat că ea ne-a organizat botezul, dar a luat toți banii. Ea e obișnuită să terorizeze lumea. „, a declarat Angela, fosta noră a Narcisei.

Slaba, cu parul brunet si lung si cocheta inca de pe atunci! Cam asa ar putea fi descrisa Narcisa, intr-o fotografie veche cu ea, in care apare alaturi de mama ei.

Imbracata intr-un halat roz, satinat, Narcisa de atunci abia isi mai poate gasi comparatie cu Narcisa din prezent, schimbarea fiind una uluitoare.

Nicolae Guta s-a impacat cu blonda Cristina! Stim motivele pentru care cei doi au ajuns, din nou, impreuna
Nicolae Guta si Cristina au trecut, de-a lungul ultimelor luni, prin momente cat se poate de dificile, cei doi anuntandu-si divortul cu mare scandal, dar acum s-au impacat

Nicolae Guta si Cristina au decis sa isi mai dea o sansa. Mai exact, celebrul manelist a acceptat sa se intoarca in bratele Cristinei dupa ce blondina a decis sa faca primul pas spre impacarea lor. Iar motivele sunt cat se poate de serioase, cel putin din punctul ei de vedere. Astfel, Cristina l-a sunat pe Nicolae Guta, dupa ce s-au tot certat prin intermediul presei, in momentul in care si-a dat seama ca a dat cu piciorul sansei de a avea o viata cat se poate de buna, de indestulata, alaturi de celebrul manelist.

Iar Nicolae Guta, chiar daca era foc si para pe blondina, a acceptat sa se revada cu sotia lui. Si, in ciuda faptului ca s-a bucurat, de-a lungul ultimelor luni, de tot felul de relatii pasagere, manelistul ramasese cu gandul la sotia lui din acte, la Cristina. Asa ca, blondina nu a depus un efort prea mare pentru a-l face, din nou, pe Nicolae Guta sa isi piarda mintile dupa ea si sa o reprimeasca in patul conjugal. Iar acum, spun sursele noastre, cei doi par sa fie, din nou, fericiti.

Stim motivele pentru care Nicolae Guta s-a impacat cu Cristina! Blonda avea nevoie de un sustinator potent financiar

Interesant este insa motivul pentru care Cristina a decis sa se intoarca la Nicolae Guta. Mai exact, sotia manelistului, din banii pe care ii avea stransi, a refacut casa bunicii sale si, evident, la un moment dat, fiantele s-au cam terminat. Si, cum divortul s-ar fi prelungit mult prea mult si ar fi fost complicat sa cada la intelegere cu Nicolae Guta pentru a obtine averea pe care si-o dorea, Cristina a gasit varianta mai simpla: sa se intoarca in bratele celebrului manelist. Iar acum, sustin sursele noastre, intre Cristina si Nicolae Guta curge doar lapte si miere, cei doi reusind sa treaca peste problemele din cuplu pe care le-au tot avut si care i-au tinut despartiti timp de mai bine de patru luni.

Normal, impacarea dintre Nicolae Guta si Cristina, actuala lui sotie, a avut un pret. Iar manelistul nu s-a sfiit sa il plateasca, el facandu-I cadouri care mai de care mai scumpe sotiei sale, Cristina fiind, acum, o rasfatata care se poate lauda cu o garderoba noua, cu produse de firma in ea, si cu gentute care mai de care mai de fite.

*gutatinerete*

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top