Connect with us

Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut-o partenera ta. Un lucru minor o dă de gol. La ce trebuie să fii atent

De Citit

Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut-o partenera ta. Un lucru minor o dă de gol. La ce trebuie să fii atent

Dupa cum bine stim, atat barbatii cat si femeile mint cu nerusinare atunci cand sunt intrebati despre numarul partenerilor din trecut.

Oamenii de stiinta din California au descoperit o legatura dintre inaltimea unei persoane, greutate corporala si partenerii pe care i-a avut.

Intr-un studiu realizat pe 60.058 barbati si femeiheterosexuali, cercetatorii de la Universitatea Chapman au aflat ca barbatii si femeile mai scunzi si cu o greutate mai mica au mai putini parteneri intimi decat cei cu o inaltime normala si o greutate normala.

De asemenea, barbatii foarte inalti au avut cu pana la trei partenere de amor mai mult decat barbatii scunzi sau cei cu o inaltime medie. Explicatia ar fi ca, de obicei, femeile prefera barbatii mai inalti.

Numarul aproximativ de parteneri de amor pe care i-au avut persoanele cu varste intre 30 si 44 de ani este opt. 58% dintre barbati si 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri de amor, in timp ce 29% dintre barbati si 56% dintre femei au avut 14 parteneri de amor.

Cat despre legatura dintre greutatea corporala si numarul de parteneri de amor, femeile care aveau o greutate mai mica decat cea normala au avut mai multi partneri, insa in cazul barbatilor, «grasutii» au fost cei cu mai mult succes.

Barbatii cu o greutate mai mare decat cea normala au avut mai multe partenere de amor.

Testul care a innebunit tot globul. Care din femei e mama copilului? Raspunsul pe care il dai spune multe despre tine:

Vrei să îți testezi intuiția? Acest test online simplu îți va dezvălui aspecte importante ale personalității tale de care nu știai. Deciziile pe care le iei în fiecare zi indică multe despre tine și felul în care vezi viața.

Privește imaginea de mai jos în care apare un copil care se joacă și două femei care se stau față în față. Una dintre femei este mama copilului. Care este mama copilului, femeia cu părul lung sau cea care are părul prins în coc?

Analizează imaginea cu atenție, fă alegerea și citește interpretarea de mai jos.

Ai ales femeia din dreapta, femeia cu părul prins în coc
Circa 70% dintre persoanele care fac acest test o consideră pe această femeie drept mama copilului, însă greșesc. Poate cei care o aleg pe această femeie consideră că aspectul îngrijit, coafura serioasă sau modul în care își așază picioarele ar putea indica o mamă.

Dacă ai ales această variantă află că nu ai trăsături negative de personalitate, ci dimpotrivă. Asta indică faptul că ești o persoană creativă și sociabilă. Ai un adevărat dar în a asculta și a da sfaturi.

Ai ales femeia din stânga, femeia cu păr lung
Doar 30% dintre cei care rezolvă acest test au făcut această alegere. Din fericire pentru ei, acesta este răspunsul corect. Această alegere indică o mare intuiție. Persoanele care au ales această femeie ca fiind mama copilului sunt analitice, inteligente și perfecționiste.

Dacă ai ales această variantă înseamnă că îți cunoști abilitățile și ai un bun simț de observație. Știi să îți separi perfect viața de familie de cea profesională.

Care este misterul pozei? Copiii se joacă mereu căutând privirea mamei, picioarele femeii sunt îndreptate spre copil gata să-i sară în ajutor, postura femeii este una protectoare, ușor aplecată în față etc.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x