Connect with us

Asta da, fată inteligentă! A crezut că a cucerit-o definitiv, dar răspunsul ei l-a făcut de râs pe internet! O, Doamneee!

De Citit

Asta da, fată inteligentă! A crezut că a cucerit-o definitiv, dar răspunsul ei l-a făcut de râs pe internet! O, Doamneee!

Socializarea pe internet aduce de la sine fluturi în stomac până la întâlnirea față în față. Iar atunci când focul dragostei se aprinde, nimeni și nimic nu mai stă în cale iubirii.

Un schimb de mesaje între doi tineri proaspăt amorezați a ajuns viral pe internet. După ce el a crezut că a cucerit-o definitiv și irevocabil și și-a dorit mai mult, a îndrăznit, prin intermediul unui sms, să-i ceară să o… cunoască mai bine.

Te-ar putea interesa si: 5 funcţii ale telefonului dvs. pe care nu le-ați folosit până acum! A 3-a este GENIALĂ!

Să dai un sunet la celălalt capăt al lumii, să transmiţi un mesaj tuturor prietenilor în doar o secundă, să găseşti o informaţie interesantă – toate aceste funcţii ale telefonului sunt folosite de majoritatea dintre noi, dar capacităţile smartphone’ului dvs. nu se termină aici.

Noi am găsit şi am testat pentru dvs. 5 trucuri care pot fi făcute cu ajutorul telefonului mobil.

Dispozitiv de ascultare

Telefonul dvs. poate fi transformat uşor într-­un dispozitiv de ascultare sau în baby monitor. Principiul de funcţionare este destul de simplu: setaţi telefonul ca apelurile de intrare să fie răspunse automat, lăsaţi­-l unde aveţi nevoie şi sunaţi­-l oricând doriţi să auziţi ce se întâmplă în locul respectiv.

Blocarea telefonului pentru totdeauna

Această funcţie este foarte utilă dacă, spre exemplu, telefonul v-­a fost furat şi dvs. nu vreţi ca rău voitorii să îl mai poată folosi în vreun fel. Orice telefon are un cod de serie, numit şi IMEI, alcătuit din 15 cifre. Dacă aveţi nevoie să blocaţi telefonul, sunaţi la operatorul de telefonie mobilă, indicaţi acest cod şi solicitaţi ca telefonul să fie blocat pentru totdeauna.
Apropo, dacă toţi utilizatorii vor apela la acest truc, furtul de telefoane pur şi simplu va deveni inutil! Vă îndemnăm să aflaţi codul de serie al telefonului dvs. chiar acum, apasand *#06#.

Microscop

Pare incredibil, dar pentru a vedea cele mai mici detalii din lumea ce ne înconjoară nu este neapărat să cheltuiţi sume enorme de bani pentru a procura un microscop. Cu ajutorul unei lentile mici, pe care o puteţi găsi, spre exemplu, într­-o jucarie cu laser,
telefonul dvs. va putea face poze foarte detaliate.

Face-control

Multe telefoane cu sistem de operare Android au această funcţie, care din păcate este ignorată de majoritatea utilizatorilor. Funcţia de face­control poate fi mai utilă decât orice protecţie cu parolă! Pentru a activa recunoaşterea proprietarului
telefonului după trăsăturile feţei, intraţi în Setări / Securitate / Blocare ecran şi alegeţi funcţia respectivă.

Prelungiţi viaţa telefonului dvs.

E ceva normal ca intrările pentru încărcător şi căşti să se murdărească odată cu trecerea timpului. Dar puţini dintre noi îşi dau seama că aceasta e o cauză răspândită a defectării telefoanelor. Pentru a evita această situaţie, faceţi o curăţire foarte simplă: luaţi o seringă plină cu aer, apropiaţi acul de intrarea pe care vreţi să o curăţiţi şi scoateţi cu viteza aerul din seringă. Praful
nu va rezista sub acţiunea acestui jet şi telefonul dvs. va fi curat şi în siguranţă!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: perfect-ask.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top