Connect with us

Atenţie şoferi! Feriţi-vă de retardaţii care simulează accidente în goana după bani

De Citit

Atenţie şoferi! Feriţi-vă de retardaţii care simulează accidente în goana după bani

Există foarte multe feluri de a face bani pe lumea asta. Foarte multe! De aceea, e clar că există şi multe feluri de a face bani foarte uşor.

Ştim cu toţii că printre tipurile de oameni se numără şi cei care, deşi ar putea şi ar avea unde, nu vor să muncească. Pentru că ei consideră munca o pierdere de timp, iar acest timp poate fi folosit pentru a găsi metode de a face bani mult mai uşor decât atunci când ar trebui să meargă 8 ore la muncă.

O metodă uşoară de a face bani, fără muncă

Deşi în România nu este foarte populară metoda, şoferii ar trebui să fie atenţi şi să pregătească, pentru că beţivii boschetari pun la cale planuri serioase pentru a le scoate banii din buzunare. Vorbim despre simulatorii de accidente.

Simulatorii de accidente sunt acea specie de idiot fără ocupaţie, care îşi caută victimele pe străzile aglomerate şi, pur şi simplu, se aruncă pe maşină ca o fiinţă lipsită de orice urmă de inteligenţă, sperând să scoată nişte bani de pe urma şoferilor ghinionişti.

De asemenea, mai există astfel de idioţi fără ocupaţie care posedă permis de conducere şi maşini. E greu de crezut, dar există. Acest tip de simulator îşi foloseşte ultimii bani din buzunar pentru câţiva litri de combustibil şi porneşte pe un drum, de obicei în afara oraşului. Idiotul identifică un şofer şi apoi se deplasează în faţa lui accelerând şi, sperând să prindă un moment de neatenţie din partea şoferului din spate, frânând brusc, pentru a fi impactat. În caz că este lovit, se duce la şoferul din spate şi încearcă să o dea la pace, împreună cu cei 3-4 martori pe care, întâmplător, îi avea în maşină.

Bineînţeles, vorbim despre nişte idioţi şi de aceea, de cele mai multe ori, sunt penibili când încearcă să-şi facă numărul pe şosele, după cum poţi vedea mai jos.

Pentru a evita astfel de situaţii, îţi recomand să foloseşti o cameră auto.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top