Connect with us

ATENTIONARE! Aceasta Fata Frumoasa A MURIT Subit Dintr-un Motiv INIMAGINABIL!

De Citit

ATENTIONARE! Aceasta Fata Frumoasa A MURIT Subit Dintr-un Motiv INIMAGINABIL!

Povestea trista a mortii unei tinere din Macao s-a raspandit rapid pe internet. Fata a decedat in somn dupa ce a suferit mai multe hemoragii fatale. Potrivit rezultatului autopsiei, cauza mortii a fost otravirea cu arsenic.

Dar care sa fi fost calea prin care s-a produs intoxicatia? Raportul autopsiei a fost preluat si aprofundat de un profesor al unei scoli medicale de renume. Profesorul a operat si el o autopsie asupra stomacului fetei, in urma careia a depistat dovezi ca nu ar fi fost vorba nici de sinucidere, nici de crima.

Cauza mortii a fost corelata de obiceiurile alimentare ale fetei. Aceasta lua suplimente de vitamina C si, cu o noapte inainte de a muri, a mancat multi creveti.

Potrivit studiilor anterioare efectuate de cercetatorii de la Universitatea din Chicago, crevetii si carnea de scoica contin pentaoxid de arsen in cantitati mari. Cu toate ca, in mod normal, aceste alimente nu sunt toxice pentru organism, atunci cand ele sunt combinate cu vitamina C, isi modifica structura chimica si devin otravitoare.

Mai exact, la contactul cu vitamina C are loc o reactie chimica de conversie a pentaoxidului de arsen, care nu este toxic, in trioxid de arsen, o substanta extrem de periculoasa!

Potrivit specialistilor, intoxicatiile cu arsenic au potential letal, provocand paralizie a capilarelor, necroza lobulului hepatic central, congestie a inimii, ficatului, rinichilor, si intestinului, necroza celulelor epiteliale, si telangiectazie. Otravirea cu arsenic poate genera hemoragii interne si externe. Din aceste motive, nu consuma niciodata creveti atunci cand iei suplimente de vitamina C!

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top