Connect with us

Au ajuns pana la filme pentru adulti. Viorica din Clejani a comis-o rau. Copiii ei au intrat in pamant de rusine

De Citit

Au ajuns pana la filme pentru adulti. Viorica din Clejani a comis-o rau. Copiii ei au intrat in pamant de rusine

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri fără perdea din intimitate! Ce au răspuns când au fost întrebaţi dacă s-au uitat la filme deocheate: „Eu spun adevărul!”

Dezinvolţi şi relaxaţi, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au răspuns unor întrebări mai „picante”, legate de viaţa lor intimă în cadrul unei emisiuni televizate. Ei au făcut faţă cu brio tuturor provocărilor şi nu s-au sfiit să răspundă sincer tuturor întrebărilor.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani sunt poate cel mai spumos cuplu din showbiz-ul românesc şi nu se feresc să spună lucrurilor pe nume! Invitaţi la o emisiune de televiziune de la Antena 1, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au fost provocaţi să răspundă unor întrebări legate de viaţa lor intimă. Cei doi au fost întrebaţi dacă se uită sau nu la filme porno. Cei doi au răspuns rapid, fără reţineri! Ambii au recunoscut că s-au uitat la asa producţii.

„Am privit, cum să nu mă uit… Măcar din curiozitate. Când vezi acolo ditamai s…..e”, a declarat Viorica de la Clejani, care a început să râdă în hohote.

Soţul ei, Ioniţă de la Clejani, a completat rapid:„S…..e de filmat. Păi se filmează cu camera, se filmează cu macaraua, se filmează cu…”.

„Păi eu spun adevărul. Care femeie nu se uită la filme din astea?”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Te-ar putea interesa si: Care sunt divele dependente de acid hialuronic. Viorica de la Clejani înghite zilnic pastile cu această substanţă!

Divele noastre au ajuns să meargă mai des la medicii esteticieni chiar şi decât la piaţă. Acidul hialuronic a devenit prietenul lor cel mai bun şi aproape că sunt dependente de minunile pe care le face. Cântăreaţa şi creatoarea de modă Sonia Trifan se injectează ori de câte ori e nevoie. Cearcănele sunt marea ei problemă, pe care le umple cu substanţa minune. Până şi naşa ei, Viorica de la Clejani, a ajuns să înghită pastile cu acid hialuronic.

Şi pentru că tot şi-a dorit să fie înţepată… am însoţit-o la medicul Florin Juravle, unde am avut grijă s-o înţepăm şi noi cu ironii hialuronice.

Ridurile, cel mai mare duşman al unor femei, sunt înfrânte de substanţa minune care le întinde pielea. Numai în pielea Soniei Trifan să nu fii pentru că artista a moştenit genetic şi nişte cearcăne de care reuşeşte să scape doar cu înţepături.

“Am un raft întreg cu toate borcănelele minune, bani investiţi de pomană pentru că acel volum care nu există, nu are cum nicio cremă miraculoasă să…”, a spus Sonia Trifan.

A trecut prin mâna tuturor medicilor esteticieni din România. Deşi sunt multe dive nenorocite pe viaţă în urma operaţiilor estetice, şi Sonia a avut neplăcerea să rămână cu efecte nedorite, după ce unul din foştii medici i-a injectat în faţă ce n-ar fi trebuit.

“Măcelarul de la colţ? Pentru umplerea unor riduri de expresie mi-a introdus o substanţă care în timp nu e ok. Nu s-a dizolvat, cum sunt substanţele din ziua de azi, nu s-a absorbit”, a mai spus Sonia Trifan.

Florin Juravle este medicul estetician preferat al vedetelor. Acesta se ocupă şi de ridurile Iuliei Albu sau de Teo Trandafir. Sonia aproape că şi-a făcut abonament la cabinetul acestuia. “Are o zonă a cearcănelor mai adâncă pentru vârsta şi conformaţia ei, de asta ne fixăm pe zona cearcănelor. Este foarte importantă zona ochilor, fiind prima interacţiune cu alţi oameni. În cazul Soniei, interacţionezi şi cu alte zone ale corpului, nu doar cu ochii. Prima zonă tot ochii sunt, indiferent de alte zone”, a spus Florin Juravle.

Acidul hialuronic a devenit pentru unele doamne un fel de aer. Îl folosesc în mai multe tipuri de afecţiuni şi au ajuns chiar să-l mănânce. În timp ce Margherita caută pământ de pe nouă morminte părăsite să-şi facă mască facială pentru întinerire, mama ei, Viorica de la Clejani, preferă să înghită nişte acid hialuronic.

“Chiar zilele trecute am luat masa cu naşa mea, Viorica de la Clejani, şi mi-a adus cadou o cutie mare de pastile în care predomina acidul hialuronic. Pastile pe care ea le ia dimineaţa şi se simte toată ziua foarte bine şi de doi ani de zile le consumă”, a mai spus Sonia Trifan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top