Connect with us

B: Alinuta in pat

De Citit

B: Alinuta in pat

Rasul înseamnă mai mult decât umor! Nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz. In cele mai grele clipe, romanul tot a gasit un moment in care sa-si dea capul pe spate si sa rada in hohote.

Apoi, nu exista nicio lege prin care rasul, in Romania, sa fie interzis. O porție bună de râs, un chicotit sunt binevenite oricând, așa că vă propun un banc amuzant despre ALINUȚA si despre micile surprize din viața de zi cu zi:

Alinuţa se decide să facă dragoste cu prietenul ei.
Se duc în camera ei şi el ia iniţiativa:
– Vai ce e asta?
– Guriţă!

– Pot să pup?
– Sigur!
– Merge mai jos…

– Vai dar ăştia ce sunt?
– Sâni!
– Pot să îi pup?
– Sigur!
– Merge mai jos.

– Vai dar ăsta ce e?
– Buric.
– Pot să îl pup?
– Sigur!
– Merge şi mai jos.

– Vai dar asta ce e?
– O păsărică.
– Vai! Dar e moartă de pute aşa?!

!!! BONUS !!!
*****
Alinuta: Mama, mama!
Mama: Da Alinuta!
Alinuta: Pot sa fac roata tiganului?
Mama: Nu, ca ti se vad chiloteii.

A doua zi vine Alinuta de la scoala:
——Mama, mama am facut roata tiganului!
——Si nu ti s-au vazut chiloteii?
——Nu ca i-am dat jos.
=)))))))))))

*****
Alinuta tanjea la jucaria altui copil:
Alinuta: Da-mi-o si mie sa ma joc putin.
Copilul: Nu.

A: Hai te rog frumos.
C: Nu!
A: Daca nu mi-o dai iti scot un ochi.
C: Nu vreau!
Alinuta ii scoate un ochi.

A: Daca nu mi-o dai sa ma joc ti-l scot si pe celalalt.
C: Nu! Nu! Nu!
Alinuta ii scoate si celalalt ochi.
A: Ei, acum te-ai razgandit?
C: Acum nu mai pot, ca mi-a zis mama sa ma duc acasa cand se face intuneric.

Intamplare fericita:
Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.

Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.

Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.

Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.

Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.

Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic „zbor” nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.

Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.

Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: „Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!”

Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina…

Dacă ți-au plăcut BANCURILE, nu uita să le DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top