Connect with us

„Bărbații plătesc 4.000 $ pentru fecalele mele”! Povestea incredilă a femeii care face o tonă de bani din firele ei de păr, lenjeria intimă folosită, gunoaiele sau propriile excremente

De Citit

„Bărbații plătesc 4.000 $ pentru fecalele mele”! Povestea incredilă a femeii care face o tonă de bani din firele ei de păr, lenjeria intimă folosită, gunoaiele sau propriile excremente

Sună nebunesc, dar o tânără de 29 de ani din Oregan, SUA, pe nume Ceara Lynch, ”face bani și din rahat”. Aceasta și-a făcut o adevărată avere din, spune ea, umilirea bărbaților.

Aceasta a devenit o adevărată vedetă a videochatului, iar bărbații sunt atât de disperați după ea încât au ajuns să îi cumpere și urina, fecalele, fire de păr sau alte resturi din gunoiul ei de la baie, făcând-o milionară.  Ceara susține că bărbații îi fac cereri care mai de care mai ciudate. Cel mai tare o șocat-o când unul dintre clienții ei i-a cerut să îi ofere excrementele ei aburinde, în shcimbul sumei de 100 de dolari. Tinerei i-s apărut atât de ciudată cererea încât i-a spus că face acest lucru doar pentru 4.000 de dolari, iar acesta a acceptat și de atunci tot plătește ca să vadă fecalele aburinde ale americancei. „Pot să vând orice lucru dezgustător de pe corpul meu”, spune aceasta.

Tânăra a intrat în industria sexului online la vârsta de 17 ani, când locuia în Japonia, unde a început să vorbească inițial pe internet cu bărbați, pentru că în casa în care locuia nu vorbea nimeni engleza. La un moment dat, unul dintre ei i-a cerut să facă pipi pe ea, iar apoi i-a oferit 250 de dolari pentru o sticluță cu urina ei, iar de aici i-a venit ideea să facă bani din umilirea bărbaților. „Intram pe diferite site-uri de socializare să vorbesc cu oameni, iar la un moment dat am dat de un tip care s-a dovedit a fi un pervers total. Eram scârbită de el, dar intrigată în același timp. Am fost pe chat cu el online și pentru că nu îmi putea face nimic, am continuat să vorbesc, De fiecare dată, încerca să mă convingă să ne vedem. Își dorea foarte mult să fac pipi pe el și alte chestii d-astea. După mai multe refuzuri, el a înțeles că nu ne vom întâlni niciodată în persoană, însă mi-a oferit 250 de dolari pentru o sticluță cu urina mea și pe o pereche de chiloți purtați”, a povestit tânăra.

Ceara mărturisește că niciodată nu s-a întâlnit cu nici un client de-al ei și nici măcar nu a fost nevoită să se dezbrace în timp ce o priveau, ci tot ceea ce face este pur și simplu bizar. Cu toate acestea, Ceara susține că mama ei nu e deloc încântată de slujba ei, care a devenit deja subiect tabu între ele, în timp ce tatăl ei o susține.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top