Connect with us

Brigitte Sfat, operatie secreta in Turcia! Ce a putut sa-si faca sotia lui Nastase

De Citit

Brigitte Sfat, operatie secreta in Turcia! Ce a putut sa-si faca sotia lui Nastase

De o buna perioada, Brigitte Sfat frecventeaza o clinica din Turcia unde isi face mai multe interventii. Bruneta s-a operat, la finalul anului trecut, la toata fata.

Mai exact, ea si-a intins pielea, si-a reasezat muschii de pe fata si gat, o operatie destul de dificila, costisitoare si de durata, dupa cum sustin surse din anturajul sotiei lui Ilie Nastase.

“Brigitte a fost la turci inainte de sarbatori si si-a facut o operatie, la fata, de vreo 3.000 de euro. Si-a intins pielea, si-a hidratat-o, si-a facut reconstructie de muschi. Aceasta operatie se face la fata si la gat, dureaza cateva ore si se poate face doar cu anestezie totala.

Oricum are un ten de bebelus, neted, fin, hidratat si nu mai e nevoita sa faca alte injectii cu botox sau acid hialuronic cel putin o perioada”, sustin surse din showbiz.

De-a lungul timpului, sotia lui Ilie Nastase si-a facut mai multe interventii estetice atat la sani, nas, posterior, dar si la fata. Brigitte Sfat si Ilie Nastase au iesit la mall, dupa Sarbatori, probabil pentru a mai face cateva cumparaturi.

Brigitte Sfat si sotul ei, Ilie Nastase, par ca si-au rezolvat problemele in casnicie. In 2017, bruneta si fostul tenismen s-au certat de mai multe ori, ba chiar au spus ca vor divorta, ea s-a mutat la un moment dat si din caminul conjugal, si nimeni nu mai credea ca se vor impaca.

Iata ca cei doi sunt tot impreuna, semn ca si-au rezolvat problemele din casnicie. Brigitte Sfat si Ilie Nastase au fost surprinsi la un mall din Capitala, zilele trecute. Cei doi au dat o raita prin magazine probabil dorind sa mai face niste cumparaturi.

Brigitte a atras toate privirile trecatorilor, in mall, tinuta pentru care a optat evidentiindu-i parca si mai mult noul posterior dotat.

Bruneta s-a imbracat in alb, iar perechea de pantaloni pe care i-a ales ii veneau mulati pe postetior, iar urma de la lenjerie intima nu se putea observa.

Cert este ca barbatii i-au admirat posteriorul bombat!

In 2017, Brigitte a fost plecata in Turcia unde si-ar fi facut o interventie estetica la nivelul feselor. Presa a scris la vremea respectiva ca sotia lui Nastase si-a bagat silicon in posterior. Desi bruneta nu a dorit sa recunoasca asta, la scurt timp sotul ei, Ilie Nastase a dat-o de gol intr-un interviu dat unui post tv.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top