Connect with us

Cât poartă la pantof bărbaţii INFIDELI!

De Citit

Cât poartă la pantof bărbaţii INFIDELI!

Există cu adevărat o legătură între dimensiunea piciorului unui bărbat şi predispoziţia acestuia către infidelitate, potrivit mai multor cercetători.

Un studiu făcut recent demonstrează ca femeile ar trebui să evite bărbaţii care poartă un număr mai mare la incaltaminte, pentru ca acestia nu sunt de încredere atunci cand vorbim de o relaţie serioasă, pe o perioada mai indelungata.

Redactia IllicitEncounters.com au intrebat peste 1.500 de barbati şi a reiesit ca exista o legătură între mărimea piciorului şi predispoziţia către o aventură amoroasă în afara relatiei.

Asadar, bărbaţii care poartă la incaltaminte numărul 41 sau mai mult s-au dovedit a fi de două ori mai predispusi sa insele, comparativ cu bărbaţii care poartă un număr mai mic.

Măsura cea mai des întâlnită în rândul celor infideli este 41.

Bărbaţii fideli, conform chestionarului, poartă la pantof între 37 şi 40.

„Cred ca mulţi ar spune că predispozitia de a avea o aventură implică mai mult decât mărimea de la tenesi, aceste date sunt reale. Bărbaţii care poartă mai mult de 41 reprezintă 85% din membrii site-ului, restul de 15% purtând până la 39-40”, a spus Christian Grant, purtătorul de cuvânt al IllicitEncounters.com.

Foarte interesantă este şi trimiterea către bărbaţi infideli celebri, precum Bill Clinton, Tiger Woods, Hugh Grant sau Gavin Rossdale. Ei toti sunt certaţi cu monogamia si poartă la pantof cel puţin 41!

Continue Reading

More in De Citit

To Top