Connect with us

Catalin Cazacu s-a ridicat de pe scaun si s-a dus la Razboinici ca sa isi ia ADIO! Reactia surprinzatoare a lui Ionut. Ce a facut Jaguarul la plecarea lui Cazacu! Superb!

De Citit

Catalin Cazacu s-a ridicat de pe scaun si s-a dus la Razboinici ca sa isi ia ADIO! Reactia surprinzatoare a lui Ionut. Ce a facut Jaguarul la plecarea lui Cazacu! Superb!

Vladimir Draghia sau Catalin Cazacu? Cine e Faimosul ELIMINAT inainte ca probele sa devina individuale, nu in echipa, ca pana acum?!

Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au pierdut, iar amandoi s-au vazut in postura de nominalizati. In functie de voturile telespectatorilor s-a decis cine ramane si cine pleaca.

Vladimir si Catalin au stat cu sufletul la gura ca sa afle cine este cel care se va intoarce in Romania inainte ca probele din Exatlon sa devina individuale, nu de echipa ca pana acum! Iar eliminat a fost Catalin Cazacu!

Cazacu: Surprinzator, starea pe care o am acum mi-a fost data de faptul ca mi-am dat seama ca totul e atat de abrupt. Pana acum o luna Universul meu era aici, credeam ca totul se rezuma la niste mingi, la niste trasee. Dar, cand m-am lovit de realitate, am vazut ca totul e abrupt, ca in viata!

Draghia: As vrea sa adaug ca le multumesc oamenilor care m-au votat, apreciez foarte mult. Inca de la inceput aveam un discurs pregatit in eventualitatea foarte probabila de a iesi si ma bucur ca nu am avut ocazia sa il rostesc. Inseamna mult, m-a ajutat mult la stima de sine.

Cazacu: Ma bucur ca am fost aici, ca exista acest Exatlon. Ma bucur ca am fost atat de norocos incat sa fiu in distributia asta. Chiar apreciez si am apreciat fiecare clipa petrecuta aici si poate chiar si cele care vor urma.

Primele declaratii ale lui Catalin Cazacu dupa ce a aflat rezultatul votului: „E prima arena la care am venit impacat, e un moment bun. Mi-a placut mereu sa fiu sincer. Astazi, in interiorul meu, am facut toate superstitiile toate. Astazi am incalcat tot din dorinta de a iesi. Mi-am dorit sa ies pentru ca in distributia asta cred ca Vladimir merita sa mearga mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finis, nu mi-e rusine. Ma simt atat de usurat, as fi purtat o povara daca pleca el si ramaneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat!”.

Catalin Cazacu si-a luat adio de la concurenti, s-a inclinat si a iesit din Arena pentru ultima oara. Cu lacrimi in ochi, Ionut Jaguarul i-a spus la revedere. „Ma faci si pe mine sa plang”, a spus Cazacu.

*cazacuc*

EXATLON 20 MAI. Primele reactii ale concurentilor dupa eliminarea Larisei! Ce au spus Faimosii si Razboinicii despre ce s-a intamplat in Arena

Larisa Vasile a fost eliminata de la Exatlon, iar Vladimir Draghia a ramas in concurs. Cum au reactionat concurentii dupa plecarea Faimoasei?

Vladimir: Am scapat. Iar! Mi-ar placea sa stiu sa spun multumesc! Chiar e un compliment. Ma simt… E greu de descris sentimentul. Sa stii ca niste oameni te apreciaza, in afara de familie si prieteni, apropiati! E un moment important ca am ajuns sa fim doi intr-o incapere in care am fost 10, 9, 8. E ciudat. E o mandrie si o tristete in acelasi timp! As vrea sa le multumesc telespectatorilor, nu stiu cum ma pot revansa, dar voi incerca sa fiu cat mai bun in emisiunea asta.

Catalin: Mi-as fi dorit sa nu plece nimeni! Starea mea nu e extraordinara, ma simt usor responsabil pentru infrangerea din acest joc. Imi doream mai mult sa ramana Vladimir. Larisa e o fata extraordinara, un jucator extraordinar, s-a integrat in echipa, cred ca ma considera prieten, asa cum o consider si eu. Face parte din familia Faimosilor. E un moment crucial pentru noi orice se intampla de-acum inainte, nu ne mai permitem inca un esec. Daca au ramas 2 dintr-o echipa de 12 oameni ar trebui sa fi ramas cei mai buni. Daca mai pleaca cineva

Alex: Ma asteptam ca Larisa sa plece acasa, dupa ce am aflat ca protectia a fost castigata de Cazacu.
Ionut: Ma asteptam sa fie Vladimir, dar din pacate a fost Larisa.
Stefan: Era de asteptat ca el sa ramana.

Roxana: Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Deocamdata nu simt o bucurie, mi-as fi dorit ca ea sa ramana si poate sa ajungem amandoua in semifinala sau finala. E greu, e ultima suta de metri, mai e atat de putin, dar e foarte greu sa ajungi in semifinala sau finala.

Alex: Ma asteptam ca Vladimir sa iasa. Nu ma asteptam sa iasa ea! E normal, ii apreciez munca omului, e aici din prima zi. Merita sa ramana.

Roxana: M-am rugat ca ea sa ramana. Vladimir are multi fani, era imposibil ca ea sa ramana si sa plece el.
Alex: E ultimul hop. E aproape!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top