Connect with us

Câțiva studenți americani au fost rugați să completeze numele țărilor pe o hartă goală a Europei. Uite ce au scris în dreptul României

De Citit

Câțiva studenți americani au fost rugați să completeze numele țărilor pe o hartă goală a Europei. Uite ce au scris în dreptul României

Concurenta dintre europeni si americani este istorica si de-a lungul timpului au existat dispute pe diverse teme.
Americanii afirma ca sunt cei mai buni, in toate, motiv pentru care europenii au spus mereu despre ei ca sunt mult prea nationalisti, ignoranti, pentru ca nu-i intereseaza absolut nimic alte natiuni, nici macar localizarea lor pe harta.
Iar o galerie de imagini publicata pe BuzzFeed pare sa confirme acest lucru.

“Americanii incearca sa plaseze tarile europene pe harta” – asa este denumita suita de fotografii, fara sa fie facute precizari suplimentare despre identitatea, varsta sau ocupatia persoanelor care au incercat sa localizeze pe harta Europei statele componente.

O parte din persoanele care au luat parte la acest test au acoperit carentele mari la geografie cu un simt ascutit al umorului, insa unele din harti aproape ca te fac sa plangi cand realizezi ca acele persoane nu au nici macar cunostinte minine din domeniu.

Unul din cei care a luat parte la test a reusit sa localizeze Franta, Spania si Rusia, dupa care a scris mare, in mijlocul hartii: “Pur si simplu nu am nicio idee. Imi pare rau”. In acest caz este de apreciat sinceritatea :).

Altcineva a plasat cateva tari in mari si Oceanul Atlantic.

Un alt “elev” a recunoscut ca nu stie si ca “sunt un idiot”, iar aceste cuvinte le-a completat chiar pe locul in care este Romania.

Ne-a atras atentia in mod deosebit harta unui americam care a plasat Australia in Europa, in locul Poloniei, a “inventat” tari precum Vestul Germaniei, Euro Disney, Varsovia, dupa care a incercuit Europa Centrala si de Est si a scris: „Transilvania, locul de unde este Borat”.

Iar un american „toba de carte” a confundat Portugalia cu „Fundul Spaniei”.
Trebuie sa remarcam ca o parte din cei testati au reusit sa localizeze corect mai multe tari, dovedind ca au auzit chiar si de Romania :).

Urmariti toate hartile, mai jos:

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top