Connect with us

Cauti o masina eleganta? Cu aceste LIMUZINE nu te-ai plimba nici macar daca ar fi PE GRATIS!

De Citit

Cauti o masina eleganta? Cu aceste LIMUZINE nu te-ai plimba nici macar daca ar fi PE GRATIS!

Chiar dacă atunci când erai mic erai pasionat de maşini, ori îţi plăcea mai mult să te joci cu păpuşile, pun pariu că la auzul cuvântului limuzină ceva te făcea să tresari, imaginându-ţi cum ar fi să te plimbi cu o astfel de maşină.

Mai târziu, discutând cu prietenii despre maşini, indiferent dacă aveai sau nu habar despre specificaţiile tehnice ale vreunei maşini, tot puteai să-ţi dai cu părerea că o limuzină este mişto.

Bineînţeles, inevitabil vine şi momentul în care balul de absolvire are loc, iar pentru a-ţi impresiona prietenii fiţoşi, ştii sigur că nu e suficient să te îmbraci cu haine de firmă. Oricum, după două beri nimeni nu va da doi bani pe pantofii tăi de la Armani. Însă, dacă te dai jos dintr-o limuzină, cu vreo doua fete puţin ameţite, clar îi vei lăsa pe toţi cu gura căsată.

Are rost să mai vorbim despre limuzina de la nuntă? Aşa ziceam şi eu. Mai târziu, dacă nu cumva ajungi şofer de limuzină, mereu vei fi încântat dacă ai ocazia să mergi undeva cu o limuzină. De ce? Pentru că limuzină.

Ca să mai coborâm nivelul de satisfacţie la care o limuzină te poate duce, iată câteva astfel de maşini, cu care sunt convins că nu ai vrea să mergi.

limuzina-urata_f_improf_1104x828

limuzina-urata1_f_improf_811x568

limuzina-urata2_f_improf_733x440

limuzina-urata3_f_improf_779x526

limuzina-urata4_f_improf_661x463

limuzina-urata5_f_improf_663x497

limuzina-urata7_f_improf_679x509

limuzina-urata8_f_improf_756x529

limuzina-urata9_f_improf_661x380

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top