Connect with us

Ce-i trece prin cap unei femei atunci când vede un tip arătos

De Citit

Ce-i trece prin cap unei femei atunci când vede un tip arătos

Ştim că femeile pot avea multe stări neidentificate atunci când se simt atrase de un bărbat şi ajung până la a se gândi la cele mai dubioase chestii, unele chiar deloc credibile într-o lume normală!

Cand un barbat observa o femeie, intr-un club, imaginatia lui o ia razna. De cele mai multe ori nici nu conteaza in ce este imbracata. Pentru barbati, imaginatia declanseaza anticipatia si speranta unei participari. Acesta este motivul pentru care dansatoarele topless sunt initial acoperite de haine din cap pana in picioare.

In schimb, cand o femeie remarca un barbat, primele ganduri n-au nici o legatura cu sexul. Mai degraba observa un barbat care stie sa aiba grija de el insusi, psihic, emotional si financiar. Trebuie sa dea impresia ca poate face fata cu succes provocarilor vietii.

Cand un barbat priveste o femeie intr-un club, bar doua lucruri ii trec prin cap:

1. Cum arata goala

2. Cum se va descurca in pat

O femeie in aceeasi situatie se intreaba urmatoarele:

1. Are un job?

2. Are un job bine platit?

3. Pare capabil sa mentina acel job suficient timp incat sa avem beneficii de pe urma lui?

Probabil acesta este motivul pentru care barbatii spun ca s-au simtit ca o gaza la microscop, din punct de vedere fizic si financiar, cand au invitat o femeie sa danseze.

Pentru a ne amuza puțin, am găsit această imagine ce conține o situație des întâlnita. Povestea de mai jos este despre ce gândesc femeile atunci când văd un tip arătos 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x