Connect with us

Ce le place tututor femeilor să primească în pat, dar nu au tupeu sa ceară barbaților – Interzis Minorilor

De Citit

Ce le place tututor femeilor să primească în pat, dar nu au tupeu sa ceară barbaților – Interzis Minorilor

Femeile au dorinte intime pe care si-ar dori sa le puna in practica, dar se tem ca partenerii le vor intelege gresit sau ca isi vor forma o parere negativa despre ele.

Totusi, in urma unui sondaj realizat de publicatia Men’s Health, respondentele au marturisit sub protectia anonimatului cum le place sa faca amor, dar nu au curajul sa le spuna barbatilor.

Sa le fie sarutat si lins tot corpul

Femeile care au participat la sondaj, in cea mai mare parte, au mentionat ca si-ar dori ca partenerii sa acorde atentie in timpul partidelor de amor, intregului lor trup. De regula, barbatii se axeaza pe stimularea acelorasi zone erogene.

Mai mult oral

Cele mai multe femei s-au declarat nemultumite de cat oral primesc din partea partenerilor. Cel mai adesea, ele le fac partenerilor oral sperand ca gestul va fi reciproc. Iar atunci cand au parte de oral, si-ar dori mai multa variatie: partenerii sa foloseasca gura, dar si limba, degetele, iar din cand in cand sa le penetreze si sa revina la oral.

Să joace rol de prostituată

Una dintre cele mai întâlnite fantezii în cazul femeilor este să intre în pielea unei prostituate de lux, astfel încât să se poată dezlănţui în timpul unei partide atunci când simte nevoia. „Am obosit să fiu mereu doamna fină din dormitor, să fac numai dragoste şi să fiu tandră de fiecare dată. Aş vrea să facă amor sălbatic cu mine, ca şi cum nu i-ar păsa cine sunt. Să se transforme într-un animal şi să mă facă să-l implor să se oprească“, după cum a descris una dintre respondente.

Să li se vorbească deocheat

Deşi bărbaţii sunt destul de tăcuţi în timpul actului intim, suprinzător de multe femei dintre cele care au participat la sondaj, au declarat că şi-ar dori ca partenerii să le descrie, uneori folosind şi cuvinte vulgare, ceea ce vor să le facă în timpul partidei sau felul în care îi fac să se simtă. Folosirea unui „limbaj colorat“ este dorit de femei în intimitate tocmai pentru că le şochează şi au senzaţia că fac ceva interzis.

Să fie tratate mai agresiv în pat

O dorinţă secretă foarte des menţionată a fost cea care face refererire la „partide amoroase ceva mai agresive“, notează Men’s Health. „Agresiv“ se referă la folosirea unor accesorii cum ar fi cătuşe, bici sau face trimitere la activităţi precum legarea cu eşarfe, plesnitul la fund, trasul de păr etc. Surprinzător, multe femei şi-au exprimat dorinţa de a juca ele rolul agresorului.

Relatiile intime nesatisfacatoare strica multe relatii. Cum iti dai seama daca o tipa e buna la pat, cu mult inainte de a ajunge cu ea printre asternuturi

Relatiile intime nesatisfacatoare strica multe relatii. Dacă „la orizontală” cei doi parteneri nu se înţeleg, atunci e puţin probabil ca lucrurile să meargă cum trebuie şi cel mai probabil relaţia dintre cei doi va lua sfârşit.

Redactorii de la mademan.com au analizat experienţele amoroase avute cu femei şi au aflat o metodă prin care un bărbat îşi poate da seama de la prima întâlnire dacă potenţiala parteneră e bună la pat. Nu trebuie decât să fie atent la următoarele reguli:

1. Îi place sportul şi îl practică

Dacă face sport are un corp frumos, deci are încredere în ea şi nu va fi inhibată de tot felul de idei şi se va comporta natural. În plus, are rezistenţă fizică şi eventual poate să stea în tot felul de poziţii.

2. Vorbeşte ca şi tine

Folosiţi aceleaşi expresii, aveţi acelaşi gen de simţ al umorului. În principiu, din punct de vedere al limbajului vă potrivitţi de minune. Se pare că dacă sunteţi asemănători la ticuri verbale şi subiecte de discuţie, vă veţi potrivi şi în pat.

3. Are în jur de 30 de ani

Dacă femeia cu care ai întâlnire are în jur de 30 de ani ştie deja cum şi ce trebuie să facă în timpul unei partide de amor, ştie şi ce-i place ei şi lucrurile vor ieşi bine şi pentru tine, şi pentru ea.

4. Face paşi mari atunci când merge?

De data aceasta, cercetătorii scoţieni au venit cu un răspuns la întrebarea „e bună în pat?”. Se pare că femeile care fac paşi mari atunci când merg şi îşi unduiesc coapsele ajung mai des şi mai repede la orgasm. Ele sunt mai mulţumite de partidele de amor motiv pentru care vor vrea să se bucure de ele mai des.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x