Connect with us

Ce nu stiai despre noul concurent de la Faimosi! Giani si Vladimir au ramas uimiti can d au vazut ca el vine in echipa lor

De Citit

Ce nu stiai despre noul concurent de la Faimosi! Giani si Vladimir au ramas uimiti can d au vazut ca el vine in echipa lor

Surpriza de proportii la Exatlon Romania! Un nou concurent se alaturi competitiei din Republica Dominicana.
Oltin Hurezeanu, cel care a vorbit in repetate randuri despre evolutia prietenului sau, Ionut Oncescu, de la Exatlon Romania, a intrat in marea competitie.

Oltin Hurezeanu se va alatura echipei Faimosilor si va concura alaturi de ei impotriva Razboinicilor.

In anul 2002, Oltin Hurezeanu a castigat faima nationala dupa ce a castigat primul miliard la emisiunea prezentata de Virgil Iantu.

Ulterior, Oltin Hurezeanu s-a concentrat pe cariera lui in actorie, dar nu a neglijat nici activitatile sportive, dovada ca se poate lauda cu un trup bine lucrat si in forma, antrenat ore in sir la sala de sport.
“Am o surpriza pentru Faimos. E un nou concurent! Se numeste Oltin Hurezeanu.”, a anuntat Cosmin Cernat.

“Am facut sport, arte martiale, mai apoi am faut si jiujitsu brazilian. Imi place show-ul Exatlon, am ajuns sa urmaresc pentru ca era Ionut aici si din acelasi motiv ma aflu acum aici”, a spus Oltin.

Te-ar putea interesa si: Băiatul de 15 ani a venit acasă cu cheile de la o mașină foarte scumpă, a zis că o vecină i-a vândut un Porsche pentru 50 de lei. Părinții au început să țipe, dar când s-au dus la vecină să o întrebe nu le-a venit să creadă ce le-a zis!

După ce un băiat de numai 15 ani a venit acasă cu un Porsche luxos, părinții lui au început să țipe și să urle: ,,De unde ai luat mașina?!”

Băiatul a răspuns foarte calm: ,,Am cumpărat-o azi”.
,,Cu ce bani? Un Porsche costă sute de mii de dolari”
,,Păi”, răspunde băiatul, ,,pe mine mașina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Părinții, auzind asta, au început să o ia razna. ,,Cine ți-ar vinde ție o așa mașină pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuiește mai sus pe aceeași stradă cu noi”, a spus băiatul. ,,Nu mai știu cum o cheamă – tocmai s-a mutat. M-a văzut plimbându-mă cu bicicleta și m-a întrebat dacă vreau să cumpăr un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil că abuzează copii. Cine știe ce va mai face în continuare. Terry, trebuie să te duci până acolo și să afli ce se întâmplă!”

Așa că tatăl copilului s-a dus la casa femeii și a găsit-o în grădină, calmă, plantând flori. S-a prezentat drept tatăl copilului căruia i-a dat mașina și a întrebat-o de ce a făcut așa ceva.

Ea a zis: ,,În acestă dimineață am primit un telefon de la soțul meu. Credeam că e într-o călătorie de afaceri, dar am aflat de la un prieten că a fugit în Hawaii cu secretara lui și nu prea are de gând să se mai întoarcă. La telefon soțul meu zicea că a rămas fără bani și că ar trebui să îi vând mașina și să îi trimit banii. Și așa am făcut”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top