Connect with us

Ce pățesc femeile dacă nu fac amor mult timp. Problema este mai serioasă decât pare

De Citit

Ce pățesc femeile dacă nu fac amor mult timp. Problema este mai serioasă decât pare

Atunci cand o femeie nu o face pentru o perioada scurta de timp nu se intampla nimic, din contra, chiar este recomandata pentru sanatate o mica pauza. Insa, atunci cand trece mai mult timp fara sa o faci, pot aparea probleme serioase.

Iata ce patesc femeile care nu o fac mult timp:

Apare depresia

De multe ori lipsa amorului este asociat cu lipsa dragostei. Femeile care ajung sa nu o faca o perioada indelungata de timp considera ca sunt private de afectiune si astfel apare depresia. Acestea vor deveni triste si vor avea impresia ca nu conteaza pentru nimeni.

Apar dezechilibrele hormonale

Lipsa partidelor intime poate avea urmari negative, printre care se numara si dezechilibrele hormonale. Atunci cand iei o pauza lunga de la asta pot aparea durerile de sani, dereglari are ciclului mentrual sau diverse probleme la nivelul ovarelor.

Schimbari de comportament

Lipsa poate duce chiar si la schimbari de comportament. Acesta este un alt efect al lipsei de activitati intime. Partidele reprezinta o necesitate pentru organism. Atunci cand nu o faci o perioada mai lunga pot aparea chiar si problemele de concentrare. Ba mai mult, specialistii sustin ca vei fi mai stresata si vei avea o stima de sine mai scazuta.

De asemenea, stiai ce își doresc femeile de la partenerul lor, în timp ce fac dragoste?

Uneori, chiar și în spatele unei femei liniștite se ascunde o dorință arzatoare mai puțin banală, pe care îi e, însă, teamă să o exprime în cuvinte.

Iată câteva lucruri pe o femeie și le dorește uneori,dar este prea conștientă de sine pentru a le cere partenerului.

1. Femeile vor oral
Cultura noastră are o relație ciudată cu organul genital al femeii. Ele sunt expuse la o mulțime de mesaje care le face să creadă că partea lor feminina nu este în regulă.

Ba că este păroasă ,urât mirositoare sau că are un gust ciudat. Deși este posibil să o atragă ideea de oral,aceasta se va feri să ceară partenerului, de teamă că el a internalizat aceleași mesaje.

2. Femeile vor sa o faca în public
Să fie clar de la început: amorul în public poate fi riscant, ca să nu mai vorbim de faptul că femeia se poate simți murdară după. Dar asta nu înseamnă că nu și-ar dori o partidă de amor sălbatic în pădure,în mașină sau pe treptele casei.

3. Femeile vor să fie dominate
Chiar și cele mai puternice femei pot dori să fie dominate uneori. Dar mulți bărbați evită să fie dominatori,de teamă ca partenera să nu îi perceapă drept brutali sau insensibili.

Totuși, cu foarte multă încredere și comunicare, unele sunt dispuse să încerce să se lase supuse. Important este ca partenerul să știe să citească limbajul corpului pentru a se asigura că e confortabil pentru ea, atât fizic cât și emoțional.

4. Femeile vor parteneri supuși
Uneori,femeile își pot dori să domine partenerul,chiar dacă sunt blânde și timide. Dar,pentru că sunt niște doamne,le poate fi greu să exprime această fantezie în cuvinte.

Cel mai bun semn că îi place să domine este faptul că mereu alege să stea deasupra,pentru a deține controlul partidei.

5. Femeile vor să fie bătute la fund
Bătăile la fund pot crește erotismul între parteneri. Sigur, nu vorbim de lovituri dure, cauzatoare de vânătăi. Din păcate ,uneori este jenant pentru o femeie să ceară să fie pălmuită la fund, pentru că poate părea copilăroasă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top