Connect with us

Ce se intampla atunci cand un BARBAT face dragoste cu o FEMEIE INSARCINATA!

De Citit

Ce se intampla atunci cand un BARBAT face dragoste cu o FEMEIE INSARCINATA!

Deci, care este adevarul? Este posibil ca un barbat, in timp ce face dragoste cu partenera sau sotia care este insarcinata, sa loveasca cu varful organului sau genital capul bebelusului?

 

preg-w-300x300Inainte de a va spune daca ‘da’ sau ‘nu’, sa trecem mai intai printr-o scurta lectie de anatomie. Copilul, in dezvoltare, se afla in interiorul unui sac cu lichid amniotic, in uterul femeii.

Uterul este protejat de colul uterin, o bariera rigida care se deschide incet incet pe parcursul sarcinii. Este singura parte din uter pe care o putem simti cu usurinta prin pipaire.

Asadar? Care este raspunsul?

In timpul actului sexual vaginul isi modifica dimensiunea in functie de cea a penisului, creand in mod natural o distanta intre penis si cervix (intrarea in uter).

Copilul este protejat de lichidul amniotic, precum si de muschiul puternic al uterului, astfel incat raportul sexual nu-l va afecta. De asemenea, dopul de mucus gros de la nivelul cervixului il protejeaza impotriva infectiilor. Penisul partenerului tau nu-i poate face rau copilului in nici un fel in timpul penetrarii. Este posibil ca dupa orgasm sa simti cum se misca copilul, insa nu este ceva ce ar trebui sa te ingrijoreze.

Scan1

Copilul reactioneaza la bataile crescute ale inimii tale, el nu stie ce se intampla exact si nici nu simte vreun disconfort.

Hmmm… Intuiti, desigur, ca parintii vostri au facut sex in timpul sarcinii, nu? Va amintiti insa asta? Ei bine, nici bebelusul vostru nu isi va aminti. Desigur, fatul simte ca va miscati, insa nu poate sa distinga ce fel de miscare faceti.

Mai aveti inca temeri? Poate ca ar fi timpul sa va relaxati si sa renuntati la ele. Iar practica e cea mai buna metoda de a le inlatura.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top