Connect with us

Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie. Câtă cruzime! Cum puteau face aşa ceva…

De Citit

Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie. Câtă cruzime! Cum puteau face aşa ceva…

Cea mai veche practica sexuala din istorie fiind in timpul domniei lui Carol cel Mare, chiar călugăriţele din mănăstiri practicau prostituţia în vederea sporirii veniturilor. Relateaza realitatea.net.

Iar culoarea roşie a fost dintotdeauna asociată prostituţiei. Insa o lege din 1254 le obliga pe practicante să-şi vopseascã trupurile în roşu pentru a fi identificate.

Însa in timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea, iar în ajunul căsătoriei viitorul mire făcea baie în bălegar pentru a-şi asigura performanţa sexuală.

Dar până în secolul al XVIII-lea naşterea de gemeni era asociată cu adulterul. Si se credea că doi bebeluşi înseamnă două fecundări, deci doi taţi, ceea ce atrăgea dispreţul social pentru mama gemenilor.

Însa in Evul Mediu unele femei îşi machiau în întregime organele genitale pentru a-şi excita partenerii.

Iar in cultura japonezã se consideră că şchiopătatul uşor este un gest de mare senzualitate, de aceea fetele învaţă de mici să şchiopăteze fin.

Insa unele vechi tradiţii greceşti spuneau că este bine ca tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei, pentru ca noaptea nunţii să nu fie atat de dureroasă.

Iar romanii aveau convingerea că apa rece ucide sperma, de aceea în înalta societate sclava îi făcea duş vaginal stăpânei ei.

Insa vechii mayaşi nu aveau voie să întreţină raporturi sexuale cu femeile înainte de căsătorie. Asa ca ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-şi satisface nevoile fiziologice.

Iar vechii japonezi obişnuiau să organizeze concursuri de erecţie, deoarece se credea că astfel se întăreşte spiritul de luptător al participanţilor.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top