Connect with us

Cel mai emotionant DANS AL MIRILOR pe care l-ai vazut vreodata! Te copleseste pana la lacrimi!

De Citit

Cel mai emotionant DANS AL MIRILOR pe care l-ai vazut vreodata! Te copleseste pana la lacrimi!

YOU RAISE ME UP!

Un dans emoţionant al unor miri filmat la o nuntă din ţara noastră a devenit în ultimele zile viral şi a făcut înconjurul întregii lumi, iar când vei vedea motivul nu cred că te vei putea abţine din a vărsa câteva lacrimi pentru cei doi miri.

Povestea celor doi miri este incredibil de emoţionantă.

Mirele a avut un accident oribil de motocicletă înainte de nuntă, incident care le-a testat cu adevărat dragostea celor doi. Nunta era deja organizată în momentul accidentului, dar cu toate astea faptul că mireasa a rămas lângă iubitul ei în perioada de recuperare şi au continuat cu planurile de nuntă este un semn că mai existăiubire pe lumea asta.

Dar nu acesta este motivul pentru care avest dans al mirilor a devenit viral şi a făcut înconjurul lumii. Nu. Motivul este mult mai emoţionant şi ţine de gestul mirelui din timpul dansului.

Cei doi miri au ajuns în mijlocul ringului de dans pe piesa You Raise Me Up a lui Josh Groban, iar aici se întâmplă ceva cu adevarat emoţionant. Exact în momentul în care se aud în difuzoare cuvintele “You raise me up” (Tu mă ridici), mirele se ridică cu ajutorul proaspetei sale soţii pentru a dansa aşa cum trebuie pentru prima data cu mireasa sa.

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il distribui si pentru PRIETENII tai!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top