Connect with us

EL este cel mai EROGEN punct de pe corpul femeii: unde trebuie sa O ATINGI USOR!

De Citit

EL este cel mai EROGEN punct de pe corpul femeii: unde trebuie sa O ATINGI USOR!

Inainte de a trece la actiune, femeile au nevoie ca partenerii sa faca o serie de „popasuri” pe trupurile lor goale. Chiar daca lista punctelor erogene este destul de lunga, o anumita zona de pe trupul feminin le face pereprezentantele sexului frumos sa Isi piarda mintile de placere.

Descoperirea „retetei” unui preludiu plin de satisfactie este un lucru mare pentru barbati, motiv pentru care publicatia „Men’s Health” a provocat mai  bine de 2.000 de femei sa dezvaluie care sunt cele mai sensibile puncte de pe corpul lor cand vine vorba de stimularea sexuala. Potrivit sondajului, zona din jurul sfarcurilor este cea care le fura femeilor pamantul de sub picioare, In afara de cea genitala, potrivit a 39% din respondente.

In topul preferintelor mai intra si gatul, 28% din femeile intervievate alegand aceasta zona drept una castigatoare. Interiorul coapselor si urechile nu se bucura de aceeasi popularitate, fiind alese de 17%, respectiv 10% din femei. Un procent de 6% au raspuns ca au alte puncte erogene preferate.

Pe langa constatarile interesante, expertii au venit In ajutorul femeilor, dar si al barbatilor, cu o serie de sfaturi menite sa faca din preludiu o experienta incendiara:

1. Sariti Impreuna la dus. Veti avea parte de o experienta senzuala si, In plus, apa fierbinte Iti va face sfarcurile mult mai sensibile la atingere.

2. Cea mai sensibila zona de pe mamelon este punctul de deasupra sfarcului, situat, dupa regula ceasornicului, Intre ora 10.00 si ora 14.00.

3. Alterneaza modalitatile de stimulare. Atinge-l cu limba, maseaza-l, musca-l usor. Experimentati.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top