Connect with us

Ele detin cele mai ciudate trupuri – 14 femei ale caror FORME te vor lasa gura-casca

De Citit

Ele detin cele mai ciudate trupuri – 14 femei ale caror FORME te vor lasa gura-casca

Cu totii ne dorim un trup perfect, de invidiat, si cu totii visam sa intoarcem priviri pe strada.

Exista insa oameni, care nu cred ca au nimic de imbunatatit si se simt foarte bine in pielea lor. Priveste de exemplu femeile din imaginile de mai jos. Multi dintre noi nu au prea mult timp la dispozitie inainte de a iesi din casa, insa aceste ‘forme feminine’ ar fi trebuit acoperite putin.

Si pentru ca vorbeam de intors priviri pe strada, aceste doamne, sigur reusesc sa atraga toata atentia posibila!

Priveste:

Ea cred ca e fata din visele tuturor…

57997dac44bf6

 ‘Hey!Ochii mei sunt aici sus!’

57997dac45b0a

Nu cred ca te pui cu ea.

57997dac46057

Sigur misca bine din soldurile alea.

57997dac461e0

Ea de tine recordul pentru cea mai mica talie din lume!

57997dac4632b

‘Crezi ca rosul ma face mare?’

57997dac464fa

Oare cum fac sa obtin forma asta misto a fundului?

57997dac4667d

Stiam ca toate femeile isi doresc un fund mare, insa asta e prea de tot…

57997dac467ea

Sper ca este Photoshop!

57997dac469c9

Asta e fata sau spatele?

57997dac46b3f

Simetria e un lucru de care sigur nu ii pasa.

57997dac46d1b

Clepsidra mergatoare.

57997dac46ee3

Nu cred ca exista fruct pentru a descrie aceasta forma a corpului 🙂

57997dac4703b

Te poti uita in alta parte?

57997dac4719f

 

Te-ar putea interesa si: Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top