Connect with us

Cercetătorii avertizează – ” Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”

De Citit

Cercetătorii avertizează – ” Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”

Nu o spunem noi, ci oamenii de știință. Poate sună fără sens sau logică, dar rezultatele mai multor cercetări arată că un copil ne afectează viață.

În urma mai multor studii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că un copil poate afecta în mod serios o serie de lucruri, de la bani, până la somn și dragoste.

Greg și Mitch, cei care au condus această cercetare, arată efectele negative pe care un copil le are asupra individului și a cuplurilor.

Oamenii de știință au răspunsul pentru femeile inteligente
Aproximativ 70% dintre cupluri se confruntă cu deteriorarea relației în primii trei ani de viață ai copilului, printre care: lipsa de intimitate, lipsa banilor, diferențele de opinii cu privire la modul de a crește copilul și timpul petrecut de părinți împreună.

Fericirea în căsătorie scade rapid și ea după nașterea primului copil.

„Acele cupluri care cred că un copil îi va apropia mai mult, ar trebui să se mai gândească”, a marturisit dr. Elen Walker pentru „Psihologia de azi”.

Somnul și relaxarea sunt ceva la care părintii mai pot doar visa. În primii doi ani de viață ai copilului, părintele pierde șase luni de somn, ceea ce reduce somnul la o medie de aproximativ 2,5 ore pe zi.

În ceea ce privește partea financiară, NBC News afirmă că în SUA creșterea unui copil costă 13.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă că până la vârsta de 17 ani se ajunge la un total de 233.000 de dolari.

De asemenea există o amenințare a dispariţiei omenirii prin suprapopulare şi epuizarea resurselor.

Resursele Pământului s-au epuizat astăzi – începem să trăim „pe datorie”
Specialiștii explică faptul că până în anul 2025 populația va ajunge la 9 miliarde de oameni. Acesta va fi momentul în care va începe o perioadă care îi sperie pe oamenii de știință. Este vorba despre o perioadă în care oamenii riscă să rămână fără hrană, iar acest lucru poate conduce chiar la războaie pentru asigurarea alimentației de bază și reproducerii.

Tu ce parere ai despre acest studiu?

*faracopii*

Te-ar putea interesa si: Testul care a innebunit tot globul. Care din femei e mama copilului? Raspunsul pe care il dai spune multe despre tine

Vrei să îți testezi intuiția? Acest test online simplu îți va dezvălui aspecte importante ale personalității tale de care nu știai. Deciziile pe care le iei în fiecare zi indică multe despre tine și felul în care vezi viața.

Privește imaginea de mai jos în care apare un copil care se joacă și două femei care se stau față în față. Una dintre femei este mama copilului. Care este mama copilului, femeia cu părul lung sau cea care are părul prins în coc?

Analizează imaginea cu atenție, fă alegerea și citește interpretarea de mai jos.

Ai ales femeia din dreapta, femeia cu părul prins în coc
Circa 70% dintre persoanele care fac acest test o consideră pe această femeie drept mama copilului, însă greșesc. Poate cei care o aleg pe această femeie consideră că aspectul îngrijit, coafura serioasă sau modul în care își așază picioarele ar putea indica o mamă.

Dacă ai ales această variantă află că nu ai trăsături negative de personalitate, ci dimpotrivă. Asta indică faptul că ești o persoană creativă și sociabilă. Ai un adevărat dar în a asculta și a da sfaturi.

Ai ales femeia din stânga, femeia cu păr lung
Doar 30% dintre cei care rezolvă acest test au făcut această alegere. Din fericire pentru ei, acesta este răspunsul corect. Această alegere indică o mare intuiție. Persoanele care au ales această femeie ca fiind mama copilului sunt analitice, inteligente și perfecționiste.

Dacă ai ales această variantă înseamnă că îți cunoști abilitățile și ai un bun simț de observație. Știi să îți separi perfect viața de familie de cea profesională.

Care este misterul pozei? Copiii se joacă mereu căutând privirea mamei, picioarele femeii sunt îndreptate spre copil gata să-i sară în ajutor, postura femeii este una protectoare, ușor aplecată în față etc.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top