Connect with us

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! “Recunosc, ma uit la Exatlon…”. Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

De Citit

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! “Recunosc, ma uit la Exatlon…”. Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

Codin Maticiuc, unul din cele mai cunoscute personaje mondene din Capitala, si-a instiintat prietenii de pe Instagram ca are o noua pasiune. Mai exact, este vorba de cel mai tare concurs sportiv, Exatlon Romania, show-ul care a cucerit o tara intreaga.

Codin Maticiuc a facut chiar si o remarca despre una din concurente, insa, in mod surprinzator, nu din echipa Faimosilor.

“Recunosc, ma uit la Exatlon, tin cu Faimosii, mai putin cand are Alina meci direct”, a spus Codin despre Razboinica Alina, semn ca ar avea o slabiciune pentru ea.

CONFESIUNEA din Saptamana Mare a lui Codin Maticiuc: “Am lovit o fata. Eram beat…”
Codin Maticiuc si-a facut CONFESIUNEA din Saptamana Mare in public! Actorul surprinde din nou cu o postare, de data asta despre “minusurile” sale.

Dupa ce saptamana trecuta a postat un articol despre 20 de “fete de evitat”, a decis sa scrie 20 de motive pentru care ar trebui sa fie evitat el si a publicat pe contul lui de socializare, precizand ca “Aceasta postare este o confesiune si trebuie tratata ca atare”.

Confesiunea din Saptamana Mare a lui Codin este surprinzatoare, Maticiuc spunand despre sine, printre altele, ca este lenes, las, plictisitor, naspet, superficial, intretinut, afemeiat, alcoolic, scriitor, neasumat, incult, gunoi, frustrat, ipocrit, prost.

Actorul nu s-a ferit nici sa explice fiecare dintre “motivele” pentru care considera ca ar trebui sa fie evitat.

Cand a scris ca este un “gunoi” a explicat: “Am lovit o fata. O mai si iubeam… Eram beat si ea m-a provocat dar gunoiul nu are scuze. Ramane gunoi”.

“lenes. (nu-mi place munca nici cand o fac altii)

las. (Am parasit-o pe cea pe care am iubit-o cel mai mult si am pus mandria mai presus de orice…)

naspet. (mic de inaltime (1.70), uratel si obsedat sa procreez deci cu sanse mari la copii nasoi)

intretinut. (am cheltuit mai mult decat am produs in viata asta si la cum merge economia nici nu cred ca am sa reusesc sa amortizez vreodata. Unde mai pui ca tata are vreo doua facultai, a lucrat in comert exterior si vorbeste si viseaza in contracte si eu visez doar Doua Lozuri 2.)

alcoolic. (n-am ajuns sa beau la trezire dar nu pot sa ies in club pe apa plata si daca beau primul pahar patronii bodegii imi dau cheile sa incui eu cand plec)

scriitor (pare un plus dar dupa ce citesti singura mea carte publicata Consumatorul de suflete vei realiza ca este un motiv clar sa fiu evitat).

ipocrit (ma autointitulez familist si stau extrem de putin cu ai mei)” au fost cateva dintre descrierile pe care si le-a facut Codin Maticiuc pe contul lui.

La confesiunea din Saptamana Mare a lui Codin Maticiuc, reactiile si comentariile internautilor au curs valuri. A fost si blamat, dar si felicitat, insa actorul a dovedit in repetate randuri ca stie sa atraga atentia opiniei publice si nici acum nu se dezice.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top