Connect with us

Copilul ei nu o sa o cunoasca NICIODATA pentru ca ea a facut asta de 3 ori pe saptamana!

De Citit

Copilul ei nu o sa o cunoasca NICIODATA pentru ca ea a facut asta de 3 ori pe saptamana!

Louise Cook, are 3 copii: unul in vârstă de 6 ani, unul de 4 ani, și o fetita abia nascuta.

Ea este căsătorita si locuieste Thetford, Anglia. În timp ce primii doi copii ai ei vor avea cu siguranță unele amintiri plăcute alaturi de mama lor, Chloe, mezina familiei, probabil nu va avea. Louise mai are doar câteva săptămâni de trăit.

untitledfghjklzz

Diagnosticul a venit în timp ce ea era insarcinata in 10 săptămâni. Avea cancer de piele, care s-­a raspandit laplamanii și este atât de avansat încât, medicii, au spus că mai are foarte putin de trait.

untitledfghjklzss

Cancerul a aparut din cauza vizitelor dese la solar. Aceasta a devenit dependenta de solar dupa ce a divortat de primul ei sot. Femeia a suferit de depresie si a vrut sa se simta frumoasa, asa ca a ajuns sa mearga de 3 ori pe saptamana la solar.

bvcxsd

Pe termen scurt a obtinut ce a vrut, s-­a simtit mai frumoasa. Insa nu si­-a imaginat niciodata ca va primi un diagnostic atat de crunt.

untitledcvbnmew

Louise avea aceeasi parere despre solar, ca majoritatea oamenilor: “N­-am crezut că solarul este atât de periculos, deoarece este atât de accesibil. Eram tânăra și naiva, iar acum voi plăti cu viața mea. Prin urmare, nu voi fi aici sa imi vad copiii crescand mari. ”

untitleddfghj

Ea a fost distrusa când a aflat diagnosticul. “Când, în cele din urmă, m­-am oprit din plâns, am întrebat ce aș putea face, pentru a putea trăi cat mai mult timp posibil pentru copiii mei.”.

untitledbnm

Doctorii i-­au spus că ar fi cel mai bine sa puna capat sarcinii. Louise nu a acceptat. Iata explicatia ei: “Doar pentru că eu voi muri în curând, nu înseamnă că bebelușul meu trebuie să moară. Faptul ca am ramas insarcinata acum ne-­a convins și mai mult că ea trebuie să trăiască. Viața este prețioasă. ”

Chloe s-a născut sănătosa. Starea lui Louise, pe de altă parte, s­-a inrautatit. Cancerul a ajuns sa ii afecteze creierul. Chiar ea le-­a explicat situatia celor 2 copii ai ei:

“Le­-am explicat, cu precauție, copiilor mei, că mami va fi în curând un înger, dar că ei pot vorbi mereu cu mine.” Ea chiar și­-a planificat propria ei înmormântare.

Povestea ei este incredibila si ar trebui sa fie o lectie pentru noi toti!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top